Dana Rogoz a sărbătorit 8 ani de mariaj. Ce cadou și-au făcut vedeta și soțul ei

10.07.2020, 10:40
Dana Rogoz a sărbătorit 8 ani de mariaj. Ce cadou și-au făcut vedeta și soțul ei
Dana Rogoz a săbătorit 8 ani de mariaj. Ce cadou și-au făcut vedeta și soțul ei

Dana Rogoz a aniversat opt ani de căsătorie. Vedeta a dezvăluit ce cadou și-au făcut ea și partenerul său de viață.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna aprilie a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat opt ani de mariuaj, ocazie cu care vedeta a transmis u mesaj în mediul online. De asemenea, actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață și-au fpcut cadou o casă în Transilvania.

”Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamnă Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuță, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă! #dragoMIRII #8ani de la #cununiacivila”, a spus Dana Rogoz în mediul online.

Soțul Danei Rogoz a mai fost căsătorit

Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu Abramburica.

”Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu, Radu Dragomir. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani, până când ne-am căsătorit, înainte să se nască Barbu. Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“”, mărturisea Ozana Oancea într-un interviu pemtru revista Tango.

„E destinul lui de acum încolo, e un om care și-a părasit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără…”, afirma Ozana Oancea despre faptul că a fost părăsită pentru Dana Rogoz.

„Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat”, mai spunea ea.

citește și...