Niculina Stoican a făcut dezvăluiri. Ce i s-a întâmplat în mariaj

28.03.2021, 12:20
Niculina Stoican a făcut dezvăluiri. Ce i s-a întâmplat în mariaj
Cum a reacționat Niculina Stoican când a fost sunată de amanta soțului. ”Mă bucur foarte mult pentru tine, dar să-ți spun ceva ce cred că tu ai omis”

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican a făcut dezvăluiri din mariajul său.

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este căsătorită cu Vasile Stănescu, împreună cu care are un băiat. La Antena Stars, Niculina Stoican a povestit cum a reacționat atunci când a fost sunată de o femeie care i-a spus că are o relație cu soțul ei. „Am primit și telefoane, ”Știi că soțul tău mă iubește” și i-am spus: ”Da, te iubește?! Mă bucur foarte mult pentru tine, dar să-ți spun ceva ce cred că tu ai omis, pe mine mă cheamă Stănescu. Mă suni să-mi spui că te iubește soțul meu când o să te cheme pe tine Stănescu și pe mine nu o să mă mai cheme””, a povestit Niculina Stoican, potrivit spynews.ro.

Artista a afirmat că nu este o persoană geloasă: ”Nu am fost o persoană geloasă. (…) Mie mi se pare deplasată ideea asta cu ”eu m-am născut pentru tine și tu te-ai născut pentru mine”, nu, ”eu m-am născut pentru mine și tu te-ai născut pentru tine”.

Cum a fost cerută în căsătorie Niculina Stoican

Niculina Stoican a povestit, pentru libertateapentrufemei.ro, cum a fost cerută în căsătorie și cum a reacționat mama sa, celebra interpretă de muzică populară Angelica Stoican, la aflarea veștii.

”Am fost o mireasă frumoasă, tânără și foarte fericită! Nu cererea în căsătorie a fost specială pentru noi, ci momentul în care i-am spus mamei mele că vrem sa ne căsătorim!.. A fost cumva: ”Vrem să ne căsătorim!”. ”OK, poate anul următor sau peste doi ani.”. ”Nu, e prea mult, noi vrem peste două luni!””, a spus artista.

Vedeta a explicat care consideră că sunt bazele unei căsnicii fericite. ”Un mariaj reușit îl clădești pe răbdarea de a căpăta experință prin trăiri. Începi spectaculos cu pasiunea, după care adaugi înțelegerea, toleranța…”, a declarat vedeta.

 

citește și...