Ce spune Ilinca Vandici despre gelozie. ”Sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint”

15.02.2021, 16:18
Ce spune Ilinca Vandici despre gelozie. ”Sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint”
Ce spune Ilinca Vandici despre gelozie. ”Sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a vorbit despre gelozia în cuplu.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.   Ilinca Vandici a vorbit despre gelozie într-un interviu pentru click.ro. Prezentatoarea de la Kanal D a mărtursit că nu este geloasă.

”Eu nu sunt geloasă, sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint, pe ce îi ofer soțului meu, pe plusurile pe care le aduc în această relație. Ne completăm foarte bine, nu ne lăsăm de izbeliște. Este facil acum să iei legătură cu oamenii, prin intermediul rețetelor sociale, să spui diverse lucruri din spatele unui ecran. Dar suntem suficient de maturi, astfel încât să nu ne lăsăm afectați de astfel de situații”, a afirmat vedeta.


De la ce se ceartă Ilinca Vandici și soțul ei

Ilinca Vandici a mărtrisit că și în mariajul ei există discuții, însă acestea pornesc de la nimicuri. ”De la nimicuri, așa cum se întâmplă într-o familie normală. Dar ceartă este impropriu spus, sunt o tipă non-conflictuală de fel. Nu îmi place să mă cert, cred în discuții civilizate și comunicare pentru a rezolva lucrurile”, a spus ea.

Întrebată despre cea mai frumoasă declarație de dragioste pe care i-a făcut-o soțului ei, Ilinca Vandici a răspuns: ”Nu sunt o tipă siropoasă, ne spunem zilnic că ne iubim. Însă cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-am făcut-o soțului meu a fost Zian”.

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat și cât timp ar putea să stea departe de partenerul ei de viață: ”Am rezista, nu este o problemă. Suntem maturi, nu suntem legați ombilical, fiecare are programul, jobul, planurile lui. Probabil că am putea sta și unul fără celălalt câteva săptămâni, maxim o lună”.

citește și...