Nicos și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, din nou în conflict: ‘Te-ai pus cu mine pentru a crește în fața publicului’

06.09.2020, 13:51
Nicos și Alexandra de la 'Puterea dragostei', din nou în conflict: 'Te-ai pus cu mine pentru a crește în fața publicului'
Nicos și Alexandra de la 'Puterea dragostei', din nou în conflict: 'Te-ai pus cu mine pentru a crește în fața publicului'/ foto: captura video Kanal D

Nicos și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ au avut din nou discuții aprinse! Blondina l-a acuzat pe Nicos că s-a apropiat iar de ea pentru a atrage publicul de partea lui.

Alexandra a dezvăluit care sunt de fapt intențiile pe care tânărul le-a avut la începutul relației lor. După un schimb dur de replici cu fosta lui parteneră, Nicos a părăsit nervos platoul emisiunii ‘Puterea dragostei’.

Nicos și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat iar

Alexandra: Tu de ce nu ai curajul să îți asumi, Nicos? În momentul în care te-ai pus cu mine, te-ai pus, de fapt, pentru a crește în fața publicului și ai spus destul de clar că noi vom fi cel mai puternic cuplu și tuturor o să le fie frică de noi!

Nicos: Eu o să te țin așa la distanță, până o să văd o schimbare!

Alexandra: Dar nu mă interesează, că eu nu vreau să mă împac cu tine!

George și Mona s-au împăcat?

În ediția de sâmbătă, 5 septembrie, Mona și George au avut o discuție despre relația lor, în camera roșie. Cei doi concurenți au încercat să mai dea o șansă poveștii lor de iubire și au uitat pentru moment de vechile certuri.

Mai mult de atât, George și Mona s-au strâns din nou în brațe, semn că sentimentele nu au dispărut. Mona nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

“Ca sa fie ceva trebuie sa fie o continuare, momentan noi nu aveam acea continuare! Si tu stii lucrul asta! Ar fi posibilitatea ca tu sa te indragostesti si mai rau si poate sa pun si eu sentimente pentru tine si dupa aia ar ramane urata!”, a spus George, în timp ce o ținea în brațe pe Mona.

Mona, geloasă pe Aya

După separarea celor doi, fetele din casa ‘Puterea dragostei’ au susținut că Mona suferă enorm atunci când îl vede pe fostul iubit.

‘Nu putea sa-l vada, dar nu pentru ca il uraste, ci ii face rau’, a spus Mariana.

În plus, celelalte concurente au început deja să-i dea târcoale lui George, fapt deranjant pentru Mona. Aya, noua concurentă din casa ‘Puterea dragostei’ a declarat că îl place pe George, iar acum are posibilitatea de a se apropia de el. Pe de altă parte, Mona i-a declarat război tinerei de 18 ani. Aceasta i-a interzis să se apropie de George.

Mona: Lui nu pot să-i fac nimic, dar tu ești venită în casă.

AyaTu cu el ai fost, nu ai fost cu mine. Dacă eram prietene bune sau așa, da, dar așa nu ai cum să-mi spui mie nimic.

citește și...