Tensiuni între Nicos și Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu o cunosc pe sora ta și nici nu vreau să o cunosc”

26.08.2020, 10:17
Tensiuni între Nicos și Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu o cunosc pe sora ta și nici nu vreau să o cunosc”
Tensiuni între Nicos și Cristian Comânici de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu o cunosc pe sora ta și nici nu vreau să o cunosc”

Discuții aprinse între Cristian Comănici și Nicos de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Cei doi concurenți nu se înșeleg deloc.

Cristian Comănici este fratele Biancăi Comănici – cea care a câștigat prmele două sezoane al competiției ”Puterea Dragostei”. Acesta a avut numeroase confruntări cu Nicos, colegul său din cel de-al treilea sezon al concursului ”Puterea Dragostei”. Cei doi și-au spus vorbe grele și s-au amenințat reciproc.

Cristian și Nicos au fost luați la întrebări de prezentatoaarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, care a vrut să știe care este relația dintre ei și dacă se pot tolera reciproc.

Cristian a spus că unele lucruri nici măcar nu trebuiesc rezolvate, atâta vreme cât fiecare își vede de treaba lui și nu sunt implicate familiile.

“Unele probleme pot să rămână și nerezolvate, atâta timp cât nu conduc spre violențe și ceartă!”, a comentat Cristian, citat de kanald.ro.

“Voi trebuie să evitați astfel de situații și dacă vreți să vorbiți despre ceva, vorbiți despre voi pentru că emisiunea asta este despre voi!”, i-a îndemnat Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului.

“El trebuie să înțeleagă că familia nu este un intermediar în această competiție și așa cum el a implicat familia mea, așa și eu am vorbit despre familia lui”, a spus Nicos.

“Dar eu nu am jignit pe nimeni. Eu am dat un mesaj tatălui tău și i-am spus ceva, am lămurit o chestie!”, a fost replica lui Cristian.

“Poți să fii atent la ce am spus. Eu nu o cunosc pe sora ta și nici nu vreau să o cunosc. Tu pentru mine ești un concurent în competiție și treaba asta trebuie tratată ca atare!”, a spus Nicos.

Nicos, foarte apropiat de tatăl său

Nicos, Nicolas Dumitrescu pe numele real, are o poveste de viață impresionantă. Concurentul are o relație extraordinară cu tatăl său, Giovanni. Mama sa l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa ELGI. Ion Dumitrescu, cunoscut drept Giovanni, a petrecut aproape trei ani într-o închisoare din Germania, la Munchen. A fost arestat după ce a falsificat carduri.

De curând s-a aflat că tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a avut o relație cu fosta starletă XXX Alina Plugaru. Giovanni a întâlnit-o pe Alina Plugaru când aceasta era minoră. Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata a doi ani.

citește și...