Mona, în lacrimi la ”Puterea Dragostei”. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă

04.09.2020, 10:00
Mona, în lacrimi la ”Puterea Dragostei”. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă
Mona, în lacrimi la ”Puterea Dragostei”. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă

Mona, una dintre concurentele de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a izbucnit în lacrimi după o discuție pe care a avut-o cu George și Cristian Comănici.

George si Mona au spus în emisiunea ”Puterea Dragostei” din 2 septembrie că s-au despărțit, anunță kanald.ro. Cei doi au fost luați la întrebări de moderatoarea show-ului matrimonial, Cristina Mihaela Dorobanțu.

“Nu e vina mea”, a spus George.

”Pe tine te deranjează că s-a apropiat de Akebono”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

”N-am venit să o pun la probă pe Mona. Că a dansat cu Akebono, să mă duc și eu să mă dau la Alexandra. A făcut ceva foarte rău ieri, a făcut ceva foarte rău azi”, a afirmat George.

A cedat după separarea de George

Mona a izbucnit în plâns după separarea de George și a fost conolată de fetele din casa ”Puterea Dragostei.

Mona a cedat după o afirmație făcută de Cristian Comănici, care a dat de înțeles că Mona i-ar fi spus că relația ei cu George a fost un experiment, relatează sursa citată.


George susținea încontinuu că ar fi fost exact așa, în ciudă faptului că fratele Biancăi Comanici a insistat de mai multe ori că nu a spus asta, ci cu totul altceva.

“Tu ai spus asta în urmă unor discuții avute cu ea”, a zis George.

“Nu ești tu experimentul, eu am spus că ea a experimentat o schimbare de caracter”, a precizat Cristian Comănici.

“Tu ai zis așa: “În urmă discuțiilor pe care le-am purtat cu Mona, am înțeles că Mona a vrut să facă un experiment””, a continuat George.

“Eu sunt vinovată de absolut tot, eu am vrut să fac experimentul. Gata, închideți subiectul”, a spus Mona, cu lacrimi în ochi.

Cristian Comănici a comentat: ”Am văzut-o pe Mona plângând și am vrut să-i explic”.

”Trebuia să plângă când trebuie, nu acum”, a afirmat George.

Mona i-a replicat: ”Nu-mi spui tu mie ce să fac și să fac când vrei tu”.

Când este difuzat show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...