Nicos de la ‘Puterea dragostei’ continuă războiul cu Alexandra! ‘Mă atacă unde mă doare mai rău, cu copilul’

17.09.2020, 20:00
Nicos de la 'Puterea dragostei' continuă războiul cu Alexandra! 'Mă atacă unde mă doare mai rău, cu copilul'
Nicos de la 'Puterea dragostei' continuă războiul cu Alexandra! 'Mă atacă unde mă doare mai rău, cu copilul'/foto: captura Kanal D

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ continuă războiul cu fosta lui iubită, Alexandra. În ediția de joi, 17 septembrie, tânărul a atacat-o pe blondină acolo unde o doare cel mai tare. Copilul Alexandrei de la ‘Puterea dragostei’ a fost adus în discuție, iar concurenta a luat foc.

Nicos se află din nou într-un conflict deschis cu Alexandra de la ‘Puterea dragostei‘. Concurentul a lansat acuzații dure la adresa Alexandrei, afirmând că nu este o mamă adevărată. Tânărul nu a ținut cont de nimic și a făcut-o cu ou și oțet pe fosta lui parteneră.

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ o atacă iar pe Alexandra

‘Nu ne face pe noi de boala Alexandra de doua luni in emisiune, lumea ii ia apararea ca, vezi Doamne, e mama si ea n-are o poza cu fii-sa pe net, un vlog ceva. Si voi va duceti sus si va pupati cu ea! Ati facut o prostie mare, fata de mine’, le-a bătut obrazul Nicos lui Cristian Comănici și lui Paul.

Băieții au fost în camera roșie cu Alexandra, acolo unde au îmbrățișat-o.

Sora Adrianei a luat foc când a auzit acuzațiile lui Nicos și i-a spus că este penibil prin ceea ce face.

‘Ai ajuns să bagi în discuție un copil pentru simplul fapt că nu mai ai cu ce să o ataci. Ai un caracter de joasă speță. Îmi pare rău că te-am cunoscut. Cine ești tu?’, a spus Adriana.

Alexandra, afectată de vorbele lui Nicos

Nici Alexandra nu a rămas indiferentă la vorbele lui Nicos și a mărturisit că nu are nici un drept să spună că ea nu își iubește fetița.

“Ma ataca unde ma doare mai rau, cu copilul. El nu stie ce sacrificii am facut eu cu copilul asta”, s-a plâns Alexandra de la ‘Puterea dragostei.

În urmă cu câteva zile, Nicos și Alexandra păreau că au îngropat securea războiului. S-au ținut în brațe și chiar s-au pupat pe obraz.

De când s-au despărțit, Nicos o acuză pe Alexandra că s-a folosit de el pentru voturile telespectatorilor.

Ai avut intentii proaste cu mine! Ti-ai batut joc de mine’, a acuzat-o Nicos pe Alexandra.

‘E un sifon, un om de nimic, un zero barat! Nu stie nimic despre trecutul meu. Nu sunt falsa, am fost mereu eu in emisiune’, s-a apărat tânăra de 26 de ani.

Și tatăl lui Nicos a spus vorbe grele la adresa Alexandrei.

‘Este clar că nu a venit pentru nicio relație. Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce. Ai fost în foarte multe emisiuni de genul și tu ești învățată cu ăia de 50-60 de ani. Tu să vii în emisiune când o să vin și eu. O să facă emisiune și pentru babalâci. Pe cei din casă îi faci copii, păi normal, dacă tu ești învățată cu cei de 40-50 de ani’, a comentat bărbatul, conform Wowbiz.

citește și...