Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Alexandra. ”Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce”

14.09.2020, 11:46
Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Alexandra. ”Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce”
Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Alexandra. ”Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce”

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”, a criticat-o în termeni extremi de duri pe Alexandra. Giovanni a răbufnit la adresa acesteia.

Într-un vlog, tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a făcut-o praf pe Alexandra, cu care fiul său a avut o relație la show.

Giovanni a comentat pe marginea faptului că Alexandra are un copil, dar nu a auzit-o niciodată vorbind despre el.

„Nu am văzut nicio tristețe, absolut nimic legat de ce are acasă. Eu unul am aflat de alte persoane că are un copil, dar femeia asta e pitbul”, a afirmat tatăl lui Nicos, potrivit wowbiz.ro.

Tatăl lui Nicos a spus vorbe grele la adresa Alexandrei.

”Este clar că nu a venit pentru nicio relație. Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce. Ai fost în foarte multe emisiuni de genul și tu ești învățată cu ăia de 50-60 de ani. Tu să vii în emisiune când o să vin și eu. O să facă emisiune și pentru babalâci. Pe cei din casă îi faci copii, păi normal, dacă tu ești învățată cu cei de 40-50 de ani”, a comentat acesta, conform sursei citate.

Giovanni a criticat-o pe Alexandra pentru că nu vorbește corect gramatical.

”Ești exagerat de agramată. Nu vorbești corect gramatical. Nu te mai hazarda. Nu te mai băga într-un subiect pe care nu-l stăpânești. În afara faptului că corzile tale vocale sunt foarte înalte… atât”, a mai spus el.

Cine este tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”

Nicos, Nicolas Dumitrescu pe numele real, are o relație apropiată cu tatăl său, Giovanni. Mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa ELGI. Ion Dumitrescu, cunoscut drept Giovanni, a petrecut aproape trei ani într-o închisoare din Germania, la Munchen. A fost arestat după ce a falsificat carduri. Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a avut o relație cu fosta starletă XXX Alina Plugaru.

citește și...