Nicos de la ‘Puterea dragostei’, acuzat de eliminarea lui Cristi din competiție. Cum se apară concurentul

25.08.2020, 13:46
Nicos de la 'Puterea dragostei', acuzat de eliminarea lui Cristi din competiție. Cum se apară concurentul
Nicos de la 'Puterea dragostei', acuzat de eliminarea lui Cristi din competiție. Cum se apară concurentul

În gala de duminică, 23 august, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Cristi, unul dintre băieții intrați recent în casă, a fost eliminat din competiție. La scurt timp după ce tânărul a plecat, Nicos a fost acuzat că este responsabil de cele întâmplate.

Deși fusese eliminat de la ‘Puterea dragostei’, Cristi a avut dreptul să meargă împreună cu ceilalți concurenți de la Kanal D la mare. Fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că Nicos este de vină și și-a dat seama că s-a folosit de el.

Mai mult de atât, cei doi se cunoșteau dinainte de a intra în competiția de la Kanal D.

Cristi l-a acuzat pe Nicos de falsitate

Cristi a renegat prietenia cu Nicos, invocând atitudinea falsă a lui Nicos față de el.

“Am cazut in plasa lui cum cade pestele in plasa pescarului! Am dat o tura pe plaja sa ma linistesc! O saptamana tumultoasa, care a fost altfel decat ma asteptam! Nicos a incercat sa gaseasca persoane pe care sa le traga alaturi de el si sa iasa el in fata. Sunt sigur ca Nicos este de vina. El m-a cautat pe mine ca un stalp. Nu mai am nicio relatie cu Nicos. Ma asteptam sa vina sa imi zica ceva, sa ma intrebe ceva, insa nu a facut niciun gest. Ma simt exact ca un peste cazut in plasa unui pescar!”, a spus Cristi, supărat foc.

Nicos dă vina pe Cristian

La toate acuzațiile lui Cristi, Nicos a avut și o replică pe măsură. Tânărul a declarat că nu se simte bucuros deloc de plecarea lui Cristi. În plus, Nicos l-a criticat dur pe Cristian Comănici în urma negocierilor ce au dus la eliminarea lui Cristi.

“Sunt dezamagit si suparat! Nici nu ma simt ok si nu prea am vrut sa vin la mare! Pleaca Marinescu Cristi! Si din nou, lupte. Eu impotriva tuturor! Dar eu nu ma tem de nimic, sunt barbat si cad doar cand vreau eu si ma ridic atunci cand nu se asteapta! Venise si momentul cand cineva tinea cu mine si l-au considerat o concurenta puternica! Va dati seama cum era daca ramaneam cu Cristi in competitie?”, a declarat Nicos.

citește și...