Tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’, noi acuzații dure la adresa Monei. Concurenta a făcut închisoare?

19.08.2020, 21:34
Tatăl lui Nicos de la 'Puterea dragostei', noi acuzații dure la adresa Monei. Concurenta a făcut închisoare?
Tatăl lui Nicos de la 'Puterea dragostei', noi acuzații dure la adresa Monei. Concurenta a făcut închisoare?

Tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’ continuă seria acuzații dure la adresa Monei. Giovanni a dezvăluit că tânăra de 28 de ani a fost la închisoare.

La intrarea în casa ‘Puterea dragostei’, Mona a dezvăluit că este cosmetician de profesie și are un băiețel de 8 ani dintr-o relație anterioară. Din păcate, se pare că trecutul nu îi dă pace, iar detalii șocante au început să iasă la iveală.

Tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’ a făcut-o praf pe Mona

Iubita lui George nu are deloc liniște din cauza tatălui lui Nicos! Bărbatul i-a declarat război brunetei. Giovanni a spus că Mona de la ‘Puterea dragostei’ ar fi fost la închisoare, iar numele ei adevărat este Lavinia.

Mai mult de atât, concurenta ar fi fost filmată în ipostaze indecente chiar de tatăl lui Nicos, după ce au întreținut relații intime. Într-un live pe rețelele de socializare, Giovanii a făcut-o praf pe Mona.

‘Și-a făcut jocul, i-a ieșit. Astea au venit că sunt leșinate, nu mai merge videochat-ul, cluburile sunt închise, au venit la emisiune, a căzut ăsta micul victimă… Așa te călești cu viața, le mai halești, le mai digeri, s-au jucat cu mintea lui. Nu eram eu in emisiune să se joace cu mintea mea…

Lavinia aia, altă perversă. Aia vrea să zboare Nicos din emisiune pentru că dosarul ei de aici până la mare și înapoi. Nu o cheamă Mona, nu știu de unde și-a pus ea pseudonimul ăsta.

Toți o știu drept Lavinia. O să fiu și eu invitat la emisiunea asta. Nu am văzut niciodată să îi atragă atenția Monei, le e frică de ea, aia e și smardoaică. Cu Mona sunt si filmulete, nu numai poze. Eu i-am zis să aibă grijă cu Lavinia, dar noi am făcut gestul ăsta mai mult pentru copilul ei, nu pentru ea, noi i-am dat foarte multe job-uri, în videoclipuri de maneliști, în cluburi, că știam foarte bine situația ei de acasă.

Mona e pușcăriașă, nu are scrupule. I-am tras-o, normal, bărbătește, eu îmi asum că sunt bărbat. Mi-a făcut treaba aia în genunchi și de asta cred că are boală pe Nicolas. A avut și ea un plan. Sunt mai multe, filmulețe, nu poze. O zgudui din temelii. Nicos când a fost la prezentare a spus că a fost la casa de copii, că tata a fost unde a fost, ea de ce nu a spus?’, a spus tatăl lui Nicos.

S-a certat rău cu George

În ediția de miercuri, 19 august, Mona a avut o dispută aprinsă cu iubitul ei, George, și a părăsit în trombă platoul emisiunii. Bruneta s-a ascuns în baie și a început să plângă.

Concurenta de la Kanal D s-a supărat că partenerul ei a reacționat dur, după ce ea a interacționat cu Alexandra, fosta iubită a lui Nicos. Mona a spus că George nu o lasă deloc să vorbească.

George: ‘Ce-ti dai tu cu parerea? Vezi-ti de relatia ta!’

Mona: Nu mai am voie sa spun nimic’

citește și...