Nicos, acuzații grave la adresa Monei de la ‘Puterea dragostei’: ‘Ai venit pentru bani. Ești chiaunită de foame’

11.08.2020, 23:15
Nicos, acuzații grave la adresa Monei de la 'Puterea dragostei': 'Ai venit pentru bani. Ești chiaunită de foame'
Nicos, acuzații grave la adresa Monei de la 'Puterea dragostei': 'Ai venit pentru bani. Ești chiaunită de foame'/ foto: captura video

Din prieteni au devenit dușmani! Nicos și Mona de la ‘Puterea dragostei’ au avut un schimb dur de replici în ediția de marți, 11 august, a show-ului matrimonial de la Kanal D.

Dacă înainte se înțelegeau foarte bine, acum au ajuns la cuțite. Nicos a afirmat despre Mona că este falsă și că formează un cuplu de fațadă cu George.

Cei doi concurenți din casa ‘Puterea dragostei’ se cunoșteau dinainte de a participa la emisiune. Astfel, Nicos a declarat că știe multe amănunte rușinoase din trecutul Monei.

Nicos o atacă pe Mona

Concurentul a spus că tânăra de 28 de ani a intrat în competiție doar pentru bani și nicidecum pentru a-și găsi marea iubire.

Nicos: ‘O sa-ti dau contul sa facem jumate-jumate la banca’

Mona: ‘Daaa, sigur! Ti-am spus ca facem! Ca si tu esti venit ca si mine, pentru bani!’ 

Nicos: ‘Mona, am un mesaj pentru tine! S-a indragostit Mona mea in trei minute in emisiune! Eu nu cardesc vrajeala asta. A plecat de acasă cu foamea în călcâie’

Nicos: ‘Poți să scrii și o carte. Sau mai câștigă niște bani să îți îndrepți gura’

Enervat la culme de afirmațiile lui Nicos la adresa iubitei sale, George a luat atitudine. Concurentul a declarat că nu îl interesează trecutul Monei și l-a rugat pe Nicos să o lase în pace.

‘De ce trebuie sa atacam mereu trecutul? Mie mi-ai spus ca nu mai ai nimic cu ea! Toti puneti pret pe bani! De ce trebuie sa plece ea, daca eu o vreau aici? Eu nu ma bag in relatia ta cu Alexandra! Poti sa vorbesti ce vrei tu cu ea, dar ma deranjeaza chestia aia cu banii!’, a spus George de la ‘Puterea dragostei’.

George i-a luat apărarea iubitei sale

În plus, George a mai afirmat că el are o relație foarte ok cu Mona, iar dacă povestea lor de dragoste va ajunge la final, el își va asuma totul.

‘Pai daca e chiaunita de foame! A venit pentru bani! Pacat ca nu am inregistrat-o cum se vaicarea de bani cand a venit!’, a spus Nicos.

‘Toata lumea are nevoie de bani, Nicos! Dar nu poti sa spui despre Mona ca e o femeie chiaunita de foame! Uita-te la ea! Si eu am avut momente cand am avut 50 de lei in buzunar! Faptele bune sunt altceva! Nicos, tu stiai cat o sa dureze! Se afla totul despre fiecare! Femeia e calita si daca ea ma va arde pe mine va fi pa si la revedere. Dar pana cand nu simt pe pielea mea ca un om nu ma incurca eu tin cu el si ii sunt alaturi. Ce a facut Mona afara ramane afara!’, a mai adăugat George.

citește și...