Cine este tânăra care a intrat în casa ‘Puterea dragostei’! A pus pe jar toți băieții

11.08.2020, 08:56
Cine este tânăra care a intrat în casa 'Puterea dragostei'! A pus pe jar toți băieții
Cine este tânăra care a intrat în casa 'Puterea dragostei'! A pus pe jar toți băieții/ foto: captura video

În ediția de luni, 10 august, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, băieții au avut parte de o surpriză mare. O nouă concurentă a intrat în show-ul matrimonial, după plecarea lui Ale în gala de duminică.

Este vorba despre Bianca, tânăra care i-a dat peste cap pe toți băieții din casa ‘Puterea dragostei’. Nici bine nu a intrat în show, că bruneta a stârnit deja invidia celorlalte concurente.

Bianca l-a invitat pe Akebono la dans, însă Găbiță nu s-a lăsat mai prejos și a făcut tot posibilul să îi intre în grații brunetei. Concurentul i-a cântat Biancăi, imediat după ce tânăra a terminat dansul cu Akebono.

Bianca a dansat cu Akebono

Nicos și Alexandra s-au despărțit?

Nicos și Alexandra au avut un scandal-monstru, după ce au ieșit la iveală mesajele pe care tânăra i le-a dat altui bărbat din afara competiției. Se pare că blondina are o relație în afara casei ‘Puterea dragostei’, cu un fost concurent al show-ului.

Mesajele dintre Alexandra și presupusul iubit au fost afișate pe ecranele din casă și toți concurenții le-au putut citi. Supărată, Alexandra s-a văzut nevoită să explice ce s-a întâmplat, după ce băieții au acuzat-o că este falsă.

“Sunt mesaje din 26 iulie, intre tine (Alexandra) si Gabriel, concurent sezonul 2”, au spus băieții.

“Ati inteles complet gresit! Hai sa va spun despre ce era vorba! Dacă vreți să aflați, ascultați! Atfel ies și discutați voi. Eu m-am referit strict la faptul ca eu am cerut sa vin aici!’, a spus Alexandra.

Din cauza discuțiilor aprinse cu Nicos, Alexandra a părăsit emisiunea nervoasă. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a încercat să o liniștească pe concurentă, însă fără rezultat.

Cristina Mihaela: Nu te-am văzut niciodată în starea asta și nu-mi place
Alexandra: Stau și mă lupt singură. De când am venit aici, numai lucruri rele s-au întâmplat
Cristina Mihaela: Mesajele alea te-au făcut să-ți schimbi părerea despre ea
Nicos: Mi-am schimbat părerea despre ce își dorește ea.

citește și...