Nicoleta Voicu se confruntă cu grave probleme de sănătate! Ce a pățit artista de muzică populară: ‘Am văzut moartea cu ochii!’

25.07.2021, 15:41
Nicoleta Voicu se confruntă cu grave probleme de sănătate! Ce a pățit artista de muzică populară: 'Am văzut moartea cu ochii!'
Nicoleta Voicu se confruntă cu grave probleme de sănătate! Ce a pățit artista de muzică populară: 'Am văzut moartea cu ochii!'

Nicoleta Voicu trece prin momente extrem de grele! Artista de muzică populară are probleme financiare, dar se confruntă și cu probleme de sănătate. 

Anul 2020 a afectat-o teribil pe Nicoleta Voicu! Acum, însă, solista riscă să rămână fără casă din cauza datoriilor. Ea este nevoită să plătească 800 de lei lunar pentru a-și păstra casa.

„Am 800 de lei pe care îi am, nu-i am, eu trebuie să fac rost de ei. Este riscul oricărui om și inclusiv al meu. Trebuie să muncesc, nu doar că am această rată la bancă. Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu se confruntă cu grave probleme de sănătate

Colac peste pupăză, Nicoleta Voicu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce i-au apărut vânătăi pe brațe și picioare. Doctorii au diagnosticat-o cu o problemă medicală dată de coagularea sângelui.

”Nu exagerez, dar una din 20 de persoane suferă de aceste dereglari ce țin de coagularea sângelui și nu sunt deloc de neglijat. Sunt probleme de sănătate cu care m-am confruntat în ultima lună și jumătate.

Timp de 6 săptămâni, în fiecare zi, eu am avut astfel de pete care explodau la orice oră din zi și din noapte, totul pe fondul a ceea ce am trăit în ultimii doi ani, ce am trăit toxic: frici, jignirile din spațiul public, umilințele, lucrurile neadevărate, relațiile cu părinții mei, din cauza persoanelor rău intenționate, cu copilul meu…toate aceste suferințe, organismul le-a adunat și le-a manifestat în felul lui. Am văzut moartea cu ochii! Aceste probleme țin de coagularea sângelui! A existat riscul ca un cheag de sânge să ajungă la creier, în plămâni sau la inimă și să fie fatal pentru mine. Am nevoie de liniște…”, a spus artista.

citește și...