Nicoleta Voicu, noi detalii despre relația cu Mihai Albu. ”Mi-a dat viața peste cap”

05.10.2020, 10:52
Nicoleta Voicu, noi detalii despre relația cu Mihai Albu. ”Mi-a dat viața peste cap”
Nicoleta Voicu, noi detalii despre relația cu Mihai Albu. ”Mi-a dat viața peste cap”

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a oferit noi detalii despre relația dintre ea și designerul de încălțăminte Mihai Albu.

În urmă cu ani, între designerul de încălțăminte Mihai Albu și cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a existat o idilă. Nicoleta Voicu a oferit noi detalii despre relația dintre ei.

„La început pentru accesorii și de la ultimele două, trei comenzi, deja îmi plăcea Mihai. Pentru că începuse să facă câteva destăinuiri din viață personală, lucru care mi-a ridicat câteva semne de întrebare referitor la încrederea pe care mi-o acorda și am zis: „Mă, ceva a văzut omul asta în mine””, a povestit Nicoleta Voicu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Nu a evoluat mai mult, a fost totul… nici platonic nu aș putea spune, dar până la declarațiile lui nu am știut că a nutrit sentimente reale, adică ce simțeam eu, să simtă și el. Și mă bulversează ce declară el în spațiul public acum. Mi-a dat viața peste cap, deși intrasem într-o liniște a mea, dar se pare că liniștea nu este pentru mine”, a mai spus artista.

„Și a fost platonic pentru că s-a întâmplat într-un moment delicat și am înțeles că el a ales sacrificiul de sine de dragul persoanelor importante din viața lui, în special pentru fetiță”, a afăugat Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a afirmat că nu ar spune nu unei relații cu Mihai Albu în prezent.

„Eu cred că ce nu s-a întâmplat atunci, nu trebuia să se întâmple. Cu maturitatea de acum, dacă ar fi să fie ceva vom gestiona lucrurile cu multă înțelepciune. Atât eu, cât și Mihai. Mi-aș dori să fie ceva că mi-aș dori un om bun, iar dacă Mihai are datele acestea ale unui om bun, atunci, de ce nu?”, a declarat interpreta de muzică populară, conform sursei menționate mai sus.

Nicoleta Voicu și Mihai Albu au avut parte de relații eșuate

Atât Mihai Albu, cât și Nicoleta Voicu au trecut prin relații care nu au avut un final fericit. Mihai Albu a fost căsătorit cu fashion-editorul Iulia Albu, de care însă a divorțat. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Mikaela. Chiar și acum, la ani după separare, relațiile dintre Mihai Albu și Iulia Albu sunt tensionate.

La rândul ei, Nicoleta Voicu a trăit o poveste de dragoste cu interpretul de muzică populară Gheorghe Turda. Relația dintre cei doi a fost una presărată cu numeroase scandaluri.

citește și...