Nicoleta Voicu l-a desființat iar pe Gheorghe Turda. ‘Nu-ți e rușine obbrazului. Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod”

24.01.2021, 20:05
Nicoleta Voicu l-a desființat iar pe Gheorghe Turda. 'Nu-ți e rușine obbrazului. Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod''
Nicoleta Voicu l-a desființat iar pe Gheorghe Turda. 'Nu-ți e rușine obbrazului. Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod''

Nicoleta Voicu l-a desființat iar pe Gheorghe Turda, după ce solistul de muzică populară a făcut declarații șocante despre ea într-o emisiune televizată. 

Invitat în emisiunea „Acces de weekend”, de la Antena 1, Gheorghe Turda a făcut afirmații uluitoare despre ultimele lui iubite, acuzându-le că și-au făcut reclamă pe spatele lui și că sentimentele celor două femei pentru el nu ar fi fost nici pe departe atât de sincere.

Artistul de 72 de ani a precizat că nu mai vrea să-și facă nicio relație cu o femeie, care să se folosească de faima și numele lui.

Gheorghe Turda a atacat-o iar pe Nicoleta Voicu

‘Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete’, a declarat Turda, în emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1, sâmbătă, 23 ianuarie.

Gheorghe Turda a făcut referire mai mult la ultima lui iubită, Nicoleta Voicu, cu care se pare că încă se războiește.

‘De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare de suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită’, a mai adăugat interpretul la Antena 1.

Nicoleta Voicu i-a răspuns acid solistului

Una dintre fostele lui iubite, Nicoleta Voicu, a luat foc după remarcile făcute de Turda și a lansat un potop de acuzații la adresa artistului. Artista a răbufnit pe pagina sa oficială de Facebook.

‘Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: «Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută.

Eu n-am verificat treaba asta….!» Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?’, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

citește și...