Nicoleta Nucă, despre comentariile răutăcioase din mediul online. ”Nu este prima dată când mă confrunt cu hate-ul”

19.05.2021, 11:05
Nicoleta Nucă, despre comentariile răutăcioase din mediul online. ”Nu este prima dată când mă confrunt cu hate-ul”
Nicoleta Nucă, despre comentariile răutăcioase din mediul online. ”Nu este prima dată când mă confrunt cu hate-ul”

Cântăreața Nicoleta Nucă a vorbit despre comentariile răutăcioase care se fac la adresa ei în mediul online.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Nicoleta Nucă a comentat pe marginea răutăților cu care se confruntă per platformele online.

“Nu este prima dată când mă confrunt cu hate-ul. Asta se numește cyberbullying. Ar trebui să existe mai multe modalități pentru a lupta cu chestia asta. Cel mai controversat subiect ar fi tatuajele. Lumea trăiește cu o impresie greșită. Tatuajele sunt catalogate ca fiind masculine. Eu accept criticile când sunt constuctive, contează modul în care îmi sunt spuse. Mă deranjează jignirile”, a spus Nicoleta Nucă.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă, în vârstă de 27 de ani, este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo, după cum mărturisea într-un uinterviu pentru publicația Formula AS.

”În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, “jocurile de culise” sunt mult mai murdare.  Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii “X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide. În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de “stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea”, povestea artista.

citește și...