Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, în prag de divorț? Primele declarații oferite de cuplu

10.12.2021, 15:55

Nicoleta Luciu trece prin momente grele. Vedeta și soțul ei, Zsolt Csergo, ar urma să divorțeze, după 9 ani de căsătorie. Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri legate de căsătoria celor doi. Cuplul a infirmat aceste zvonuri, în urma cu câteva minute.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo  și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2012, apoi s-au retras la Miercurea Ciuc. Cuplul are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (13 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani).

Potrivit informatiilor Spynews, cei doi ar urma sa se prezinte  la notar, după care vor merge pe drumuri separate.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, primele declarații

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au infirmat vestea unui posibil divorț. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat Nicoleta Luciu.

Și Zsolt Csergo a infirmat. „Nu e adevărat! Unde a apărut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a declarat omul de afaceri pentru click.ro,

Cuplul a mai fost la un pas de divorț

Cei doi au mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara Nicoleta în 2013.

Recent, Nicoleta Luciu dezvăluia secretul din relația lor.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii.

Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el” a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.ro.

 

citește și...