FOTO. Cât de schimbată este Nicoleta Luciu de când s-a mutat la Miercurea-Ciuc. Înainte își arăta chiloțeii pe la tv, acum este mămică devotată

04.11.2020, 14:55
FOTO. Cât de schimbată este Nicoleta Luciu de când s-a mutat la Miercurea-Ciuc. Înainte își arăta chiloțeii pe la tv, acum este mămică devotată
Cât de schimbată este Nicoleta Luciu de când s-a mutat la Miercurea-Ciuc. Înainte își arăta chiloțeii pe la tv, acum este mămică devotată

Nicoleta Luciu a împlinit 40 de ani anul acesta, însă e total schimbată față de cum era în tinerețe!

Fosta vedetă Playboy a renunțat la viața publică și s-a mutat de câțiva ani la Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo și de cei 4 copii, Zsolt jr și tripleții Kim, Kevin şi Karoly.

Din 2012, Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo și au împreună 4 copii. În urmă cu ceva timp, vedeta recunoștea că viața de casnică și-a pus amprenta pe felul în care arată acum. A luat mult în greutate și abia dacă se mai machiază.

Nicoleta Luciu, de la diva de altădată la casnică 

‘Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii. Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă’, spunea Nicoleta Luciu în 2019.

Înainte de a se căsători, Nicoleta Luciu era o prezență extrem de sexy în lumea mondenă. În 1999, vedeta a câștigat titlul de Miss România și a apărut în ipostaze incendiare pe coperțile mai multor reviste celebre: Playboy, Iveco, Vivre, Pro Tv Magazin, TV Mania.

În plus, Nicoleta Luciu a jucat și ca actriță în telenovelele ‘Iubire ca în filme’, ‘Lacrimi de iubire’ sau ‘Inimă de țigan’. Cariera ei în modelling a început încă de la vârsta de 16 ani. Nicoleta Luciu era des cooptată pentru diverse prezentări de modă ale designerilor din țară, dar și din străinătate.

Cu toate că ea s-a retras de ceva timp din lumea showbiz-ului, imaginile memorabile cu Nicoleta Luciu vor rămâne pe internet pentru totdeauna. Un moment de-a dreptul apetisant a fost când Nicoleta Luciu a rămas în sânii goi pe terenul de fotbal.

Se întâmpla când a deschis un meci dintre Dinamo și Rapid pe arena din Ștefan cel Mare. La vremea respectivă, vedeta care era la începutul carierei și-a scos tricoul și a rămas în sutien. Într-o clipă de neatenție, sânii Nicoletei Luciu au sărit practic din sutien, oferindu-le tuturor o imagine de neuitat.

Nicoleta Luciu a cântat în trecut

Pentru cei care nu știu, Nicoleta Luciu a făcut parte și dintr-o trupă muzicală. La începutul anilor 2000, Nicoleta Luciu și Anca Florescu au format trupa ‘Laguna’ și erau considerate unele dintre cele mai frumoase femei din industria muzicală românească.

Vreme de 5 ani, Nicoleta Luciu și Anca Florescu au lansat mai multe piese și erau invitate la diverse evenimente mondene.

La vremea respectivă, Nicoleta Luciu nu se sfia să poarte ținute mulate și sexy, care îi scoteau în evidență atuurile fizice. Mai mult de atât, vedeta a fost surprinsă în repetate rânduri de paparazzi cu lenjeria intimă la vedere sau cu sânii pe afară.

A pozat de 6 ori în Playboy

Vremurile acelea au apus demult, iar Nicoleta Luciu a devenit acum de nerecunoscut. La mai bine de 20 de ani de când a apărut prima dată pe coperta revistei Playboy, Luciu a schimbat complet macazul.

‘Rămâne modelul meu favorit. E ceva inexplicabil. Cu mine a lucrat mereu naturală. Nu o photoshopam deloc, nu aveam la ce, nu aveai ce modifica. Era perfectă și trecea testul creionului’, spunea Dan Silviu Boerescu despre Nicoleta Luciu, într-un interviu pentru Pagina de Media, în 2015.

Dacă în trecut punea pe jar imaginația bărbaților, în prezent, Nicoleta Luciu este o mamă împlinită și o femeie de casă cu normă întreagă. După ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a renunțat la statutul de ‘cea mai dotată femeie din România’. Și-a scos silicoanele gigantice și s-a retras din lumina reflectoarelor.

citește și...