Cum a trecut Nicoleta Luciu peste problemele din căsnicie. ”E foarte, foarte important”

17.08.2021, 12:16
Cum a trecut Nicoleta Luciu peste problemele din căsnicie. ”E foarte, foarte important”
Cum a trecut Nicoleta Luciu peste problemele din căsnicie. ”Fetele bune au gura mai mică”

Fosta vedetă de televiziune Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani, a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia sa. Acesta formează o familie alături de Zsolt Csergo, împreună cu care are patru copii. În urmă cu câțiva ani, cei doi au fost la un pas de despărțire după ce a a apărut în presă o aventură pe care soțul ei ar fi avut-o.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au fost, în urmă cu câțiva ani, la un pas de despărțire după ce a a apărut în presă o aventură pe care soțul ei ar fi avut-o. Acum, cei doi au o relație extraordinară. Vedeta a dat detalii despre secretele unei relații de cuplu.

Cum a trecut Nicoleta Luciu peste problemele din căsnicie. ”Dați-le dreptate când au draci și gata”

Nicoleta Luciu afirmă că certurile cu partenerul de viață sunt de evitat.

”E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a spus Nicoleta Luciu, potrivit wowbiz.ro.

Nicoleta Luciu a trăit o poveste de dragoste cu Dinu Maxer

În urmă cu ani, Nicoleta Luciu a trăi o poveste de dragoste cu Dinu Maxer. Deși toată lumea se aștepta la un final fericit, cei doi s-au despărțit. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu Maxer, a explicat, la Antena Stars, care au fost motivele care au dus la separarea celor doi, și anume faptul că artistul nu își dorea să se căsătorească și nici să aibă copii.

“Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a spus Deea Maxer.

citește și...