Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 35 de kilograme în doar două luni. Ce dietă-minune a urmat vedeta

26.06.2022, 15:15

Nicoleta Luciu a reușit să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme într-un timp foarte scurt. Mulți au criticat-o pentru silueta sa după ce a născut. Actrița a împărtășit cu fanii ei ce dietă a ținut la vremea respectivă. Iată ce dietă a ținut bruneta!

Vedeta a ținut o dietă de 1.000 de calorii pe zi. Printre alimentele de bază din dieta pe care a ţinut-o se numără legumele, carnea slabă, iaurtul combinat cu fulgi de grâu germinat și batoanele nutritive cu ceai verde. De asemenea, aceasta a decis să folosească și anumite suplimente.

Actrița a consumat 1.500 de kcal prin sport și activități zilnice și a respectat astfel condiția pentru slăbit: arderea unui număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentare.

Dieta-minune

Dieta pe care a ținut-o Nicoleta Luciu are și anumite condițiii: carnea nu se amestecă cu carbohidrații, iar lactatele nu trebuie să lipsească deloc.

Bruneta mânca: 300 g legume, 100 g de carne slabă de pui, pește sau vită, 500 de g de iaurt cu fulgi de grâu germinat și suplimente nutritive esențiale și batoane nutritive.

Nicoleta Luciu a urmat un regim raw-vegan

Vedeta a urmat în trecut și un regim raw-vegan. Atunci, ea a avut voie doar să fiarbă sau să coacă alimentele.

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a susținut Nicoleta Luciu, la un moment dat.

Nicoleta Luciu a dezvăluit, recent că suferă de o boală rară. Vedeta a descoperit că suferă de alopecie, o afecțiune care determină căderea părului în mod semnificativ.

Vedeta a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că după aflarea diagnosticului a mers la medicii de specialitate pentru a se trata. Actrița este nevoită să scoată din buzunare între 1.000 și 2.000 de euro, în fiecare lună.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare, potrivit Spectacola.

citește și...