De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”

26.09.2021, 12:15
De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”
De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, era, cu ani în urmă, o prezență constantă pe micile ecrane. Însă, de câțiva ani, aceasta a ieșit din lumina reflectoarele și aparee foarte rar la TV. Vedeta a explicat care este motivul pentru care este absentă de pe micile ecrane. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”, a declarat ea.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

Despre absența sa din ultima vree de pe micile ecrane a făcut Ncoleta Luciu declarații pentru playtech.ro. Aceasta a mărturisit că a primit oferte de a reveni în televiziune, însă niciuna nu a fost pe placul ei.

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. ”Sunt prea bătrână să mai apar la televizor”

”Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place…”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

”Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a completat vedeta.

citește și...