FOTO / Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani. ”Nu mai seamănă cu ea”

06.04.2022, 10:43
FOTO / Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani. ”Nu mai seamănă cu ea”
FOTO / Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani. ”Nu mai seamănă cu ea”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, i-a șocat pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. vedeta a postat o fotografie în care pare cu totul altă persoană, look-ul ei fiind diferit față de cum o știau admiratorii săi. Interrnauții i-au trimis numeroase mesaje, mulți dintere aceștia atrăgându-i atenția asupra felului în care arată și transmițându-i că nu mai seamănă cu ea.

Nicoleta Luciu a piblicat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare la o o terasă.

Fotografia a atras imediat atenția intenauților, care au comentat pe seama faptului că vedeta arată cu totul diferit față de cum arata cu ani în umă, din cauza rde ordin estetic las care a recurs.

Nicoleta Luciu i-a șocat pe fani. Comentarii peste comentarii despre look-ul ei

Nicoleta Luciu a primit tot felul de mesaje de la cei care o urmăresc în mediul online.

”De nerecunoscut !!!! Operațiile estetice te-au deformat total , păcat erai foarte frumoasă și te admiram , nu imi place deloc schimbarea”, ”Nu mai seamănă cu ea”, ”Nici nu-ti dai seama ca ar fi Nicoleta Luciu !! Și cate filtre ar fi, tot este se nerecunoscut!! Are operații la greu mai multe decât filtre”, ”Era mai frumoasa inainte, pacat de ea”, ”Fereasca sfantu femeile astea se autodistrug singure, cat de frumoasa era naturala acum e de nerecunoscut!!”, ”Transformată,ce pacat erai asa de frumoasa!”, ”Transformata ce pacat erai asa de frumoasa!”, ”Păcat erai frumoasă naturală”, ”Frica de a îmbătrâni (deși încă ești tânără) te-a făcut să devii dependenta de medicul estetician, păcat!”, ”Ești schimbată total în rău”, ”Nu pot să cred cât te-ai schimbat. Jur că nu te-am recunoscut. Erai mult mai frumoasă înainte de operații estetice”, ”Nu mai seamănă, o altă Loredana!!! Ce-aveti, fetelor ? Te mai recunosc copiii ? Erai o Sophia Loren de-a noastră, dar acum…”, ”Mult prea modificată”, ”Toate parcă sunteți una și aceeași…. Ce face estética asta din voi…. Păcat de unele că nu îmbătrâniți frumos”, ”Chiar nu semeni cu Nicoleta pe care o știu”, i-au transmis internauții Nicoletei Luciu.

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV. Despre absența sa din ultima vree de pe micile ecrane a făcut Ncoleta Luciu declarații pentru playtech.ro. Aceasta a mărturisit că a primit oferte de a reveni în televiziune, însă niciuna nu a fost pe placul ei.

”Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place…”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

”Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a completat vedeta.

citește și...