Nicole Cherry și-a schimbat radical aspectul fizic. “Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată”

25.01.2022, 18:12
Nicole Cherry și-a schimbat radical aspectul fizic. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată

Nicole Cherry a luat decizia de a-și schimba radical aspectul fizic. Vedeta s-a tuns scurt. Artista a renunţat la părul lung în favoarea unui bob scurt şi elegant. Mulţi cred că Nicole poartă peruca, pozele făcute din toate unghiurile par să demonstreze că solista chiar şi-a tăiat părul.

Nicole Cherry a decis să se tundă scurt și să renunțe la culoarea naturală a părului.

Artista a apelat la salonul de înfrumusețare pentru a se tunde, astfel că prin intermediul rețelelor de socializare a ținut totodată să își anunțe și familia, nu doar prietenii și fanii.

“Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată”

“Vreau să îmi cer scuze pentru mama. Emoțiile sunt imenese. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată. Uitață-vă, să mă credeți. 2022 vine cu schimbări. Este real ce se întâmplă aici, nu, nu este perucă.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pe Nicole pentru schimbarea de look.

“Woww,îti stă foartee bine”

“Woww,îti stă foartee bine”, “Wowaa cât de matură te face tunsoarea!! Ești o mămică superbisimă”, au fost comentariile inetrnautilor.

Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă

Pe 5 decembrie, Nicole Cherry a împlinit vârsta de 23 de ani și a avut parte, fără îndoială, de cea mai frumoasă aniversare de până acum.

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa pe data de 27 noiembrie.

„A venit prințesa”, a scris Nicole în dreptul imaginii cu Anastasia, toată înfășată în roz. Deocamdată, solista a ales să nu-i arate chipul bebelușei.

„Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare să fie în zodia Săgetător. Dar nu aveam pretenții ce să fie. Când am aflat că e fetiță, am fost super emoționată, a fost un șoc. Calculele băbești îmi arătau că o să am băiat”, a povestit Nicole, în septembrie, când a fost invitată la Dimneața Blană, atunci când a dezvăluit că pe cea mică o va chema Anastasia.

citește și...