Nicole Cherry dă detalii despre fetița sa. ”Este singurul copil luat în brațe de tatăl meu”

21.01.2022, 13:58
Nicole Cherry dă detalii despre fetița sa. ”Este singurul copil luat în brațe de tatăl meu”
Nicole Cherry dă detalii despre fetița sa. ”Este singurul copil luat în brațe de tatăl meu”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea,a devenit mămică pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta formează un cuplu cu Florin Popa. Artista a dat detalii despre cum este viața de mămică.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia.

Cântăreața a vorbit, la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, despre cum este viața de mămică.

Nicole Cherry dă detalii despre fetița sa. ”Au început și nopțile noastre agitate”

“Mi-aduc aminte că după ce am născut am primit de la Andra un mesaj în care îmi ura să am parte de nopți fără colici. Ei bine, fetița mea a început să aibă colici și, iată, au început și nopțile noastre agitate”, a declarat Nicole Cherry. “Ce să mai zic! Suntem la club aproape în fiecare seară”, a adăugat ea, mai în glumă, mai în serios.

“Am mult noroc cu mama mea pentru că are foarte multă grijă de micuță. Acum sunt la mătușa mea, la salon, și îmi fac manichiura. Și uite! Fetița mea e cu mama. Ce vreau să mai spun este că anul acesta vor veni foarte multe suprize muzicale din partea mea. Și mă bucur că voi avea parte de mult sprijin din partea familiei. Mai vreau să vă spun că Anastasia este singurul copil luat în brațe de tatăl meu, lui fiindu-i în general teamă de bebeluși. Nici măcar pe Amira, pe nepoata mea nu a luat-o în brațe. Pe Anastasia a luat-o din prima pentru că nu avea încotro!”, a mai spus cântăreața.

 

citește și...