Nicole Cherry a născut. Artista a devenit mămică pentru prima oară

29.11.2021, 10:46
Nicole Cherry a născut. Artista a devenit mămică pentru prima oară
Nicole Cherry a născut. Artista a devenit mămică pentru prima oară

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea,a devenit mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta formează un cuplu cu Florin Popa. Artista a dat publiciutății prima fotografiie în care apare alături de micuța sa.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta.

Nicole Cherry a născut sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia.

Nicole Cherry a născut. ”E minunată, nu că e a mea”

Duminică, Nicole Cherry a postat în mediul online o fotografie cu ea și cu fetița sa, Anastasia.

„E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Mulțumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curând. Suntem bine!”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe iubitul ei

Nicole Cherry, care recent a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe acesta. Nicole Cheryy a povestit cum a fost prima oară când l-a văzut pe Florin, dar și cum a fost prima lor întâlnire romantică: ”A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică, a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”.

”Este un om natural, un om sincer, amuzant, un bărbat care știe ce vrea, un iubit romantic, dar și pragmatic. Și da, îmi face surprize mereu, de la flori la prăjituri sau un prânz. Cred că, în prima fază, cu toții ne uităm la trăsăturile fizice ale persoanei, iar mai apoi descoperim calitățile, ne îndrăgostim de cum este persoana la nivel emoțional, de personalitate, de caracter”, a mai spus cântăreața despre partenerul ei.

citește și...