Reacția dură a lui Nicolae Guță la adresa fetiței pe care o are cu Beyonce de România. ‘Dacă mori, nu mă interesează’

01.12.2019, 18:18
Reacția dură a lui Nicolae Guță la adresa fetiței pe care o are cu Beyonce de România. 'Dacă mori, nu mă interesează'
Reacția dură a lui Nicolae Guță la adresa fetiței pe care o are cu Beyonce de România

Nicolae Guță este destul de nepăsător atunci când vine vorba de copiii lui. Manelistul are o situație financiară bună, însă a uitat definitiv de fetița pe care o are cu Beyonce de România.

Reacția dură a lui Nicolae Guță la adresa fetiței pe care o are cu Beyonce de România

De când s-a despărțit de fosta lui iubită, solistul a exclus-o din viața lui și pe micuța Anais, fetița celor doi.

Conform Wowbiz, fetița nu l-a mai văzut de ceva timp pe Nicolae Guță și nu se bucură de niciun sprijin din partea acestuia. Anais este cel de-al zecelea copil al manelistului.

‘Acum, Anais nici macar nu ii mai spune ”tati” cand il vede la televizor. Ii spune ”Cuculae” si cere sa se schimbe canalul TV. A inteles, a simtit si ea ca a fost abandonata definitiv. La inceput a suferit cumplit, nu intelegea ce a facut ea de nu o mai iubeste tatal. Dar, acum, s-a obisnuit si l-a uitat, stie ca singurul sprijin al ei este familia mamei sale, adica Madalina si bunica ei’, au declarat apropiații lui Beyonce de România.

Nicolae Guță a fost obligat de magistrați să plătească o pensie alimentară de 200 de lei lunar: ‘Cand era certat cu Cristina, sotia lui, o mai baga in seama pe Anais. Acum insa, dupa ce s-a impacat, nici nu mai vrea sa auda de fata. Adica, nu suna niciodata si, culmea, nici nu raspunde la telefon. Asta e, asta intelege el din ideea de a fi tata.’

De altfel, în urmă cu aproximativ 3 ani, Nicolae Guță a mărturisit că nu se va ocupa de creșterea lui Anais, după ce mama micuței aflase că este suspectă de cancer.

“Dacă mori, nu mă interesează ce se întâmplă cu ce lași după tine. Să rezolvi problema copilului, să îl crească mama ta”, i-a transmis Guță fostei iubite.

“Am mai avut probleme şi la sâni, dar si genital. Am mai fost suspectă de cancer. Ma doare acolo şi când mă spăl. Ma gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gandesc la cancer, la ce este în interior. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie. Ce o să facă copilul meu fără mine?”, declara atunci Beyonce de România.

Sursa: Wowbiz

citește și...