Nicola preferă lucrurile simple. ”Nu-mi plac fițele! Eu nici la terasă nu am răbdare”

17.08.2021, 16:05
Nicola preferă lucrurile simple. ”Nu-mi plac fițele! Eu nici la terasă nu am răbdare”
Nicola preferă lucrurile simple. ”Nu-mi plac fițele! Eu nici la terasă nu am răbdare”

Cântăreața Nicola, în vârstă de 52 de ani, a făcut mărturisiri despre viața saîn cadrul unui interviu. Binecunoscuta artistă a explicat că pune mare preț pe simplitate în viața sa de zi cu zi. ”Nu-mi plac fițele! Eu nici la terasă nu am răbdare, oricând prefer o gus­tare pe o bancă, în parc”, a mărturisit cântăreața.

Nicola a vorbit despre viața și cariera sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS. Artista a mărturisit că niciodată nu a pus preț pe acumularea de lucruri materiale, ci a preferat întotdeauna lucrurile simple.

”Indiferent de momentele vieţii mele, mai îndestulate sau mai puţin, eu am rămas mereu aceeaşi. Nicio­dată nu m-a interesat luxul, niciodată nu m-a atras procesul a­ces­ta de a acumula lu­cruri materiale. Şi când mi-a mers cel mai bine din punct de vedere financiar, tot am preferat cam­pin­gul, în locul hotelului de lux. De ce? Pentru că acolo e distracţia, acolo sunt oamenii care privesc răsăritul, care construiesc cas­te­le de nisip, care joa­că volei pe plajă… Nu-mi plac fiţele! Eu nici la terasă nu am răbdare, oricând prefer o gus­tare pe o bancă, în parc. În felul acesta nu sunt obli­gată să privesc la buchetul imobil de flori de pe masă, ci am toată natura în faţă, vie, schim­bătoare, dinamică. Şi înainte de pandemie preferam lucru­rile simple, acum, însă, le preţuiesc de-a dreptul”,  a afirmat artista.


Nicola preferă lucrurile simple. ”Pun pe primul loc sănătatea, frumosul și bucuria”

Nicola a afirmat că în ultima perioadă a învățat să facă mai puține alegeri greșite. ”Cred că perioada aceasta m-a învăţat cel mai bine să fac tot mai puţine alegeri greşite, tocmai pentru că pun pe primul loc sănătatea, frumosul și bucu­ria. Şi încă un lucru: mi-am cernut tolba de prie­teni şi este foarte re­confortant să ştiu că pu­ţinii rămaşi sunt cu su­fletul lângă mine. Sita prieteniei a fost pusă în funcţiune şi a dat roade. Am o intuiţie bună. Da­că sunt conştientă de vreo calitate de-a mea, aceas­ta este: vocea mea in­te­rioară spune adevărul. Mă bazez pe intuiţie şi ea are grijă de mine su­ficient de bine. Când nu am ascultat-o, am avut cele mai mari decepţii în via­ţă. Nu judec, nu re­nunţ la o mică doză de credulitate, de inocenţă, de frică să nu mă acresc şi să nu-mi dispară total încrederea în oameni”, a mai spus vedeta.

Despre ce înseamnă muzica pentru ea, Nicola a declarat: ”Toată viaţa mea a fost şi este doar muzică. Niciodată, nicio secundă, nu am avut altă meserie. Rolul ei este atât de mare pentru mine, încât mi-e greu să-i gă­sesc un atribut care să-i definească perfect însem­nătatea. Da, este cert că nu mai sunt atât de activă muzical, dar această situaţie nu a depins de mine”.

 

citește și...