Angela Rusu, botez de lux pentru fetița sa! Cine vor fi nașii micuței

13.08.2021, 16:29
Angela Rusu, botez de lux pentru fetița sa! Cine vor fi nașii micuței
Angela Rusu, botez de lux pentru fetița sa! Cine vor fi nașii micuței

Angela Rusu şi soţul ei, Marius Moldovan, se pregătesc pentru botezul micuței lor, Maria Anais. Pe 24 mai, solista de muzică populară a născut o fetiță perfect sănătoasă. 

Conform Click!, artista de muzică populară își va creștina fetița pe data de 16 septembrie, la o biserică din Cluj.

Angela Rusu, botez de lux pentru fetița sa!

Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din oraș. Micuța va avea două perechi de naşi, este vorba despre Silviu Prigoană şi soţia sa Mihaela, dar şi celebra Maria Dragomiroiu şi soţul ei Bebe Mihu.

„Avem foarte mulţi invitaţi. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu şi Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi. Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 200 de invitaţi. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Măriuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei”, a povestit Angela Rusu, pentru Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ?????? ???? (@angelarusuartist)

Mai are două fiice mari dintr-o căsnicie anterioară

Artista mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). Potrivit Click, ea a făcut nenumărate drumuri la clinica de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas.

Cântăreața Angela Rusu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am făcut primul pas și m-a refuzat și m-a refuzat, chiar primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”, a explicat Angela Rusu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

citește și...