Nicola, despre momentele grele din viața sa. ”A fost momentul acela foarte urât când eu eram în turneu, de exemplu, și a murit mama mea”

13.07.2022, 17:22
Nicola, despre momentele grele din viața sa. ”A fost momentul acela foarte urât când eu eram în turneu, de exemplu, și a murit mama mea”
Nicola, despre momentele grele din cariera sa

Cântăreața Nicola, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Artista a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut de-a lungul vieții. ”A fost momentul acela foarte urât când eu eram în turneu, de exemplu, și a murit mama mea. A trebuit să vin în București, a fost foarte dificil”, a dezvăluit Nicola.

Nicola este unul dintre numele cunoscute din industria muzicală din România. În plan personal, Nicola a fost căsătorită cu compozitorul Mihai Alexandru în perioada 1990-2007.

Cântăreața a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a povestit despre unele dintre cele mai dificile momente de care a avut parte în viața sa. Artista a mărturisit că a fost nevoită să susțină spectacole, deși avea probleme în plan personal.

Nicola, despre momentele grele din viața sa. ”Am mai avut un moment greu când a trebuit să se opereze fii-mea, eu aveam eveniment și am plecat de la probele de sunet, m-am dus în spital, am stat cu ea, după aceea am venit, am cântat și iar în spital”

”Au fost multe momente grele. În timpul concertelor, de exemplu, să te apuce vreo ploaia din aceea să fulgere, să vezi scena că băltește de apă și tu să fii cu instrumentele acolo și să îți fie frică să nu te electrocutezi. Am mai avut un moment greu când a trebuit să se opereze fii-mea, eu aveam eveniment și am plecat de la probele de sunet, m-am dus în spital, am stat cu ea, după aceea am venit, am cântat și iar în spital. A fost momentul acela foarte urât când eu eram în turneu, de exemplu, și a murit mama mea. A trebuit să vin în București, a fost foarte dificil. Publicul niciodată nu a știut prin ce am trecut eu. Eu trebuie să zâmbesc când sunt pe scenă, indiferent ce mi se întâmplă. Omul acela care este în fața mea, trebuie să se bucure de ceea ce fac”, a mărturisit Nicola.

Întrebată dacă, de-a lungul carierei, i s-a întâmplat să îi se pună bețe în roate, artuista a răspuns: ”Probabil. Uneori nu ai ce să faci. Nu prea ai cum să controlezi asta, managerii ar trebui să controleze lucrurile acestea. Da, s-au întâmplat evenimente de genul acesta, de care nu vreau să îmi mai aduc aminte”.

citește și...