Mihai Alexandru, despre nunta cu actuala iubită. ”La mine a treia oară, nu știu dacă îmi doresc să fie ceva special”

19.12.2020, 16:09
Mihai Alexandru, despre nunta cu actuala iubită. ”La mine a treia oară, nu știu dacă îmi doresc să fie ceva special”
Mihai Alexandru, despre nunta cu actuala iubită. ” La mine a treia oară, nu știu dacă îmi doresc să fie ceva special”

Compozitorul Mihai Alexandru, în vârstă de 55 de ani, a făcut declarații despre nunta cu actuala sa iubită, dar a dezvăluit și în ce relații a rămas cu fostele sale partenere de viață.

Mihai Alexandru formează un cuplu cu Alina Miola, cu care urma să se căsătorească anul acesta. Planurile le-au fost însă date peste cap de pandemia de coronavirus. ”Nu am făcut pasul din cauza pandemiei, am amânat nunta. Sperăm că la anul, poate peste doi ani, pentru că eu aș vrea ceva mai simplu, dar pentru ea e prima oară și dacă o face, măcar să o facă așa cum scrie la carte. La mine a treia oară, nu știu dacă îmi doresc să fie ceva special. Dar trebuie să-i respect ei dorința”, a declarat Mihai Alexandru pentru click.ro.


Compozitorul a mărturisit și în ce relații a rămas cu fostele sale partenere de viață, printre care și cântăreața Nicola. ”Mă înțeleg bine cu Oana și Nicola, cum m-am înțeles și până acum. N-am mai vorbit cu Oana, ne-am mai întâlnit o dată să îmi dea un act, nu avem probleme. Nu există ranchiună sau neînțelegeri”, a afirmat acesta.


Mihai Alexandru, despre copiii săi

Mihai Alexandru a dat detalii și despre copiii săi.

De asemenea, acesta a oferit amănunte și despre nepoții săi, mărturisind că i-a fost greu să se obișnuiască să i se spună bunic.

”Făcuți de mine sunt 3 (n.r. copii). Cel mare, Mario, este făcut înainte de Nicola și are 32 de ani. Și el este muzician, este de fapt crescut în Italia. La câteva luni a plecat maică-sa cu el în Italia și asta a fost viața lui până la 16-18 ani, acolo. În schimb, acum lucrează la o firmă italiană în România, unde este de bază și este foarte capabil, bine văzut acolo, mai ales că este nativ din Italia, trăiește și simte în italiană. A învățat română după aceea. Iar acum, el fiind foarte capabil, le face foarte bine pe toate și în italiană, și în română. Și sunt mândru de el, are doi copii, am doi nepoți de la el, el mi-a făcut primii nepoți, Andrei și Matei Constantin. Mi-a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu denumirea de bunic. Prima oară când am avut discuția asta a ieșit cu scântei și am zis să nu-mi mai spună niciodată bunic. Aveam 46 de ani atunci, acum am 55 de ani. Nu mi-a plăcut denumirea asta de bunic, simțindu-mă încă tânăr. Dar acum trebuie să mă obișnuiesc, că a făcut și fii-mea, Maria – Mărioara (26 de ani, face în februrie 27 de ani), o nepoțică, pe Veronica, care este o dulceață. Al treilea copil, Jonathan (25 de ani), joacă în filme cu Kira Hagi. A făcut Conservatorul, a făcut masterul la canto clasic, iar acum, spre surprinderea mea, s-a dus să facă Conservatorul și la compoziție, muzică clasică”, a mai declarat Mihai Alexandru pentru sursa citată.

citește și...