Nico, reinfectată cu Covid-19. Artista a fost vaccinată cu schema completă. „Eram acasă de o săptămână și ceva”

12.01.2022, 13:35

Nico a fost depistată pentru cea de-a doua oară pozitivă cu virusul Covid-19, desi a fost vaccinată cu schema completă. Vedeta și-a anulat toate planurile, deși avea concert de Revelion în Italia. „Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile”.

Solista a mărturisit în cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik.ro  că a început să aibă amețeli și dureri de cap, motiv pentru care a mers la spital.

Artista a povestit în cadrul unei emisiuni TV că deși este vaccinată cu doza completă, ea a fost depistată la testele COVID-19 pozitiv. Vedeta a timp de 14 zile a trebuit să stea în carantină.

 Nico: ”Am avut amețeală, dureri de cap”

„Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative. Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de Covid și a fost foarte ok”, a precizat artista pentru sursa menționată.

Vedeta și-a anulat planurile de Revelion din cauza infectării. Ea trebuia să cânte în Italia la o comunitate de români, dar a precizat că în locul ei l-a trimis pe Marcel Pavel.

”Este singurul lucru pentru care ne rugăm acum la Dumnezeu, să fie bine”

Nico își dorește ca în 2022 situația să se schimbe în bine şi să îşi reia spectacolele.

„Stau liniștită pentru că acum, dacă am trecut și prin boală, cu siguranță o să fiu imunizată. Deocamdată așteptăm noile reglementări. Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla în principal, dar mă bucur că avem ce face, avem activitate și nu ne mai gândim la altceva.

Lucrez la teatru, avem concerte în fiecare weekend și sperăm să fie din ce în ce mai bine, să avem voie să funcționăm din nou la capacitate maximă. Asta îmi doresc din suflet anul acesta, să se ajună la normalitate. Este singurul lucru pentru care ne rugăm acum la Dumnezeu, să fie bine”, a mai spus cântăreața pentru sursa menționată.

 

 

citește și...