Mugur Mihăescu este infectat cu Covid-19. “Toată familia mea are Omicron. Toți sunt vaccinați”

07.01.2022, 13:16

Mugur Mihăescu (54 de ani) este infectat cu Covid-19. Actorul a anunțat că întreaga familie a fost diagnosticată cu Omicron, deși cu toții au fost vaccinați împotriva coronaviruslui. “A făcut toată familia Omicron! M-am testat și a ieșit pozitiv“.

Actorul de la „Vacanța mare” s-a infectat cu Covid-19, chiar dacă este vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2. Mai mult, întreaga familie este infectată cu Covid-19, Rodica, și fiica lor, Ivona (23 de ani), fiind infectate cu coronavirus. Actorul prezintă simptome ușoare ale virusului și, în prezent, se află în izolare la domiciliu.

“Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a menționat Mugur Mihăescu pentru romaniatv.

Mugur Mihăescu: “Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați“

Mugur Mihăescu a mai precizat că el și familia sa sunt vaccinați împotriva virusului, fiind de părere că Omicron nu ar fi la fel de periculoasă ca variantele anterioare.

“Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai”, a precizat cunoscutul actor.

Mugur Mihăesc, unul dintre contestatarii restricțiilor impuse de autorități pe perioada pandemiei

În urmă cu câteva luni, Mugur Mihăescu a fost, alături de Dan Bittman, unul dintre contestatarii restricțiilor impuse de autorități pe perioada pandemiei.

“Ceea ce se întâmplă acum e ca la Revoluție. Drepturile și libertățile noastre sunt călcate în picioare. Mi-au zis că sunt KGB-ist, agentul lui Firea, mi-au scos iar dosarul de la Securitate! Să zică ce vor! În pandemie, am dat 60 de oameni afară! De aia am ieșit în piață să strig. Eu am bani să trăiesc toată viața mea! Nici acum, după un an jumătate, autoritățile nu au dat banii ăia promiși, au dat vreo jumătate din ei. De oamenii ăia dați afară, i-a durut fix în pix“, a declarat Mugur Mihăescu la acea vreme, pentru Kanal D.

Reamintim că, în prezent, în România au fost confirmate 183 de cazuri Omicron.

citește și...