Nicolae Botgros, infectat din nou cu COVID-19. “Nu sunt așa în formă cum trebuie“. Care este starea de sănătate a artistului

04.01.2022, 19:47
Nicolae Botgros, infectat din nou cu COVID-19. “Nu sunt așa în formă cum trebuie“. Care este starea de sănătate a artistului
Dirijorul Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19. Acesta a fost internat

Nicolae Botgros a fost infectat din nou cu Covid-19. Artistul se află la domiciliu unde este carantinat. Maestrul lăutarilor din Chișinău a declarat că este vaccinat. Dirijorul a mai fost infectat cu COVID-19 în luna mai a anului trecut. Care este starea de sănătate a lui Nicolae Botgros?

Nicolae Botgors a ajuns la spital în stare gravă, infectat cu coronavirus, anul trecut. A fost internat la ATI timp de o lună, plămânii săi fiind teribil de afectați. Artistul s-a luptat pentru viața sa, având o formă gravă de COVID-19.

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău. Artistul s-a aflat în stare gravă, dar a reușit să învingă virusul și s-a recuperat.

Nicolae Botgro, infectat din nou cu COVID-19

După ce s-a reinfectat a doua oaraă cu Covid-19, artistul spune că a contractat o formă ușoară, iar vaccinul a fost unul dintre factorii care l-a protejat.

“Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a declarat Nicolae Botgros, la Prima TV.

Nicolae Botgros: “Cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid“

Vedeta a declarat ca a contractat virusul din acelasi spital.

“A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a mai spus artistul.

După ce a fost la un pas de moarte, Nicolae Botgros a primit o altă lovitură dură. Soția artistului, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Nicolae Botgros a suferit foarte mult, iar artistul este cuprins de regrete și admite că el a greșit în căsnicia lui.

citește și...