Nico dă detallii din intimitate. ”Eu mă uit des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea”

25.11.2020, 16:14
Nico dă detallii din intimitate. ”Eu mă uit des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea”
Nico dă detallii din intimitate. ”Eu mă uit des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea”

Binecunoscuta cântăreață Nico a făcut dezvăluiri din intimitate la o emisiune de televiziune, unde a afirmat că obișnuiește să vizioneze filme pentru adulți.

Într-o emisiune de televiziune, Nico a recunoscut că se uită la filme XXX. ”Eu mă uit mai des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea. Normal că mă uit”, a spus artista amuzată, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Și Luminița Anghel a vorbit despre acest subiect, însă a mărturisit că nu se află pe aceeași lungime de undă cu prietena ei, Nico, pentru că în ultima vreme ea doarme cu copilul. ”Nu o provocați, că asta zice adevărul. Eu nu m-am uitat în ultima vreme, pentru că dorm cu copilul”, a declarat Luminița Anghel, conform sursei citate anterior.

Ce a declarat Nico despre familie și carieră

Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1.

Artista consideră că una dintre cele mai mari reușite din viața sa a fost aceea de a-și întemeia o familie.

”Cea mai importantă victorie a fost aceea de a îmi întemeia o familie, de a avea o fiică minunată și un soț model! Desigur din punct de vedere al carierei, lansarea primei piese, un real succes la vremea aceea, este ceva de neuitat.Au fost multe momente emoționante pe plan profesional, însă cel mai emoționant a fost câștigarea marelui trofeu în cadrul „The International Competition Of Istanbul Songs” unde am interpretat, în limba turcă, una dintre cele mai populare piese din folclorul turcesc „Ah Istanbul”. Înfrângerile, momentele neplăcute, sunt evenimente ce trebuie uitate pentru a putea continua, pentru a putea zâmbi. Nu aș vrea să vorbesc despre asta, menționez doar că pierderea tatălui meu m-a afectat profund”, a declarat cântăreața de curând.

citește și...