Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut fără urmă. Artistul este disperat. ”I-a făcut cineva ceva…”

22.02.2022, 16:05
Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut fără urmă. Artistul este disperat. ”I-a făcut cineva ceva...”
Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul”

Familia lui Mihai Trăistariu a ținut ascuns un secret dureros. Artistul a dezvăluit că nepoata sa de 30 de ani, stabilită în SUA, a dispărut de doi ani de zile și nu mai este de găsit. ”Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni”, mărturisește artistul. 

Mihai Trăistariu trece printr-un coșmar de doi ani de zile, dar de-abia acum a decis să vorbească despre acest lucru. Artistul a decis să vorbească despre un subiect dureros pentru familia sa. Cântărețul a mărturisit că nepoata lui, în vârstă de 30 de ani, a dispărut în Statele Unite. Chiar dacă îi scrie pe WhatsApp, tânăra nu raspunde.

Solistul a mai spus că sora ei este extrem de speriată, a plecat chiar și în State pentru a o găsi, însă fără succes. Tot ce mai poate să facă este să aștepte un miracol, ca nepoata lui să apară.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău”

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

Mihai a mai spus că tânăra s-a mutat în Statele Unite ale Americii, după ce a studiat în Germania. În State s-a căsătorit, dar  ulterior  a divorţat. După divorț, tânăra a dispărut fără urmă. Solistul crede că nepoata lui fie a căzut pradă depresiei, fie a fost victima cuiva.

”I-a făcut cineva ceva…”

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a mai zis Mihai Trăistariu.

citește și...