Mihai Trăistariu a dormit în gară. „Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună”

12.11.2021, 16:57
Mihai Trăistariu a dormit în gară. „Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună”

Mihai Trăistariu a fost surprins dormind în Gara de Nord, iar fanii au început să-și pună întrebări cu privire la situația lui materială. Vedeta susține că a ales să doarmă în spațiul public, din cauza vaccinului anti-Covid-19. Artistul a negat că are probleme financiare.

Solistul a explicat că nu este primit în hoteluri din cauza faptului că nu s-a vaccinat.

„Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord”, a povestit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii Star Magazine, difuzată pe Antena Stars

„Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială”

Mai mult, artistul spune că banii strânși din turism îi permite să aibă un trăi decent, momentan. „Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună”.

„M-am decis să mă sacrific. O să mă întorc acasă, pe la 1 ajung la Constanța pentru că am niște pisici. Am pisicii aștia care îmi mănâncă zilele și trebuie să fiu zilnic lângă ei, vreau să știu că sunt bine. Sunt pe linia de plutire, am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro și îi țin deoparte. Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună. Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială”, a încheiat vedeta.

Ultima postare a acestuia arată că artistul este deranjat de atitudinea persoanelor vaccinate. Mai mult, solistul lasă de înțeles că a fost amenințat din cauza faptului că nu e vaccinat.

Artistul se declară un antivaccinist convins

„Iată, deci, că și un vaccinat poate face ravagii.
Trecând peste asta …
Unii dintre vaccinați, ăia mai răzvrătiți așa … au prins un tupeu fantastic.
Zici că stăpânesc Pământul.
Te înjură, te amenință … fără drept de apel … devenind la maximum de ridicoli.
Ei nu pot trăi într-o lume cu nevaccinați. Nu pot concepe viața alături de nevaccinați ”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

citește și...