Mihai Trăistariu, mărturisire înfiorătoare despre copilărie: ”Mama era legată de calorifer. I-a scos un ochi. Ajunsese aproape de crimă”

17.11.2021, 15:15

Mihai Trăistariu a avut o o copilărie marcată lipsuri financiare și acte de violență. Chiar dacă a reușit să treacă peste greutăți, artistul a rămas marcat de violența în familie, la care era martor constant.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Mihai Trăistariu a vorbit despre mediul în care a trăit, în copilărie, plin de neajunsuri, asistând la scene violență. Mihai Trăistariu a mărturisit, de fiecare dată, că primii ani de viață nu au fost cei mai fericiți.

Solistul a mărturisit că, nu de puţine ori, lucrurile au degenerat şi s-a lăsat cu pumni şi picioare, ba chiar avea senzația că mama sa era în pericol să moară. Tatăl solistului, un pictor, o bătea pe mama lui Mihai Trăistariu, în nenumărate ocazii, iar martor la scenele pline de bestialitate și sadism era cântărețul, care nu avea nicio șansă să își salveze mama.

Mihai Trăistariu: ”Taică-miu o târa pe jos pe mama, prin casă, ajunsese aproape de crimă”

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu.

Mama artistului nu l-a putut ierta niciodată pe soțul ei, nici după moartea acestuia. Femeia nu a participat la înmormântarea fostului partener de viață.

Solistul, mărturisiri din perioada comunismului

Artistul a vorbit și despre perioada comunismului, mărturisind că era înverșunat din cauza neajunsurilor. Mihai a povestit că a pierdut cartela care le asigura mâncare membrilor familiei, chiar la jumătatea lunii. Cu toate astea, părinții nu l-au certat deși au rămas fără mâncare.

”Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. La toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu.

citește și...