Nea Mărin, despre experiența prin care a trecut după ce a fost infectat cu coronavirus. ”Am avut fracțiuni de secundă când am zis: bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună”

11.10.2020, 14:25
Nea Mărin, despre experiența prin care a trecut după ce a fost infectat  cu coronavirus. ”Am avut fracțiuni de secundă când am zis: bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună”
Nea Mărin, despre experiența prin care a trecut după ce a fost infectat cu coronavirus. ”Am avut fracțiuni de secundă când am zis: bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună”

Binecunoscutul coregraf de dansuri tradiționale a povestit despre experiența extrem de neplăcută prin care a trecut după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Nea Mărin a fost infectat cu coronavirus în urmă cu ceva timp. Acesta a fost testat pozitiv pe când se afla la Techirghiol, unde turna pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie difuzată în 2021, la Antena 1.

De asemenea, și soția sa a fost infectată cu noul coronavirus. Cei doi au reușit să se vindece, însă Nea Mărin nu a uitat experiența traumatizantă prin care a trecut.

În cadrul unui interviu, Nea Mărin a explicat care a fost experiența sa cu acest virus.

„M-am speriat. Până acolo am fost Nea Marin, dar din clipa aia…Am avut fracțiuni de secundă când am zis: ”bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună”. Și cu ocazia asta le spun la toți prietenii noștri să se ferească, să aibă grijă, să poarte mască pentru că nu e de joacă. Eu am fost acolo”, a spus Nea Mărin, citat de click.ro.

Bilanțul coronavirusului în România: 155.283 de cazuri

Alte 2.880 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 155.283. De sâmbătă dimineața și până azi la ora 10:00 au fost raportate 53 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, informează Hotnews.

Până astăzi, 5.411 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.112. Dintre acestea, 628 sunt internate la terapie intensivă.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.672.537 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 15.709 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 13.894 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.608 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 29.536 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 9 persoane.

citește și...