Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Reacția dură a acesteia

11.10.2020, 13:56
Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Reacția dură a acesteia
Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Reacția dură a acesteia

Medicul estetician Adina Alberts a reacționat extrem de dur în mediul online după ce fostul său soț, George Alberts, a murit din cauza coronavirusului.

Fostul soț al medicului estetician Adina Alberts, bancherul George Alberts, a murit la vârsta de 66 de ani.

Acesta a fost infectat cu Covid-19. George Alberts s-a stins din viață pe un pat de spital, la “Matei Balș”, în data de 9 octombrie.

Potrivit click.ro, olandezul George Alberts locuia de 25 de ani în România. Pe contul ei de socializare, Adina Alberts, actuala soție a lui Viorel Cataramă, a transmis un mesaj legat de moartea fostului partener de viață, în care face acuzații dure la adresa sistemului sanitar din România.

Adina Alberts, după moartea fostului soț: ”Sunt prea tristă ca să fac o analiză la rece. Și prea scărbită”

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.  Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!

Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.

De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!  Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, este mesajul dur transmis de Adina Alberts după moartea fostului său soț.

Cine a fost George Alberts

Conform sursei menționate, George Alberts a fost numit director general adjunct al Piraeus Bank România în anul 2005. Anterior, olandezul a avut diverse funcții importante în cadrul ABNAmro Bank, în Banca Țiriac, și a fost cofondator al Motoractive Leasing,dar și unul din inițiatorii Expert Credit Bureau. Apoi, George Alberts a preluat o entitatea a băncii, fiind numit manager al Piraeus Leasing

citește și...