Nea Mărin, copleșit de probleme. ”A fost un an foarte greu”

06.12.2020, 10:46
Nea Mărin, copleșit de probleme. ”A fost un an foarte greu”
Nea Mărin, copleșit de probleme. ”A fost un an foarte greu”

Binecunoscutul coregraf de dansuri tradiționale Nea Mărin a mărturisit că anul 2020 a fost unul foarte greu pentru el din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Nea Mărin a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat anul acesta. Coregraful a fost infectat cu coronavirus în urmă ciu ceva timp, însă necazurile nu s-au oprit aici.

„Am început filmările, a mers treaba bine. Mă duc în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună”, a povestit Nea Mărin, citat de spynews.ro.

Nea Mărin: ”Din luna mai eu numai probleme am avut”

Nea Mărin a dezvăluit că din primăvara acestui an s-a lovit numai de probleme. Una dintre acestea a fost la mâna dreaptă, având nevoie să meargă la kinetorterapeut timp de două luni.

„A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă. Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot”, a detaliat acesta.

Ulterior, coregraful a avut probleme cu un picior. „Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță. Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți”, a încheiat Nea Mărin.

citește și...