Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior. Artista a explicat care este situația

11.06.2020, 11:50
Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior. Artista a explicat care este situația
Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior. Artista a explicat care este situația

Binecunoscuta cântăreață de muzică populară Elena Merișoreanu, a explicat care este starea sa de sănătate. Îndrăgita artistă a avut probleme la picior.

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu probleme de sănătate în âultima perioadă de timp. În luna martie, interpreta de muzică populară a suferit o intervenție la picior.

Vedeta ar fi trebuit să fie prezentă în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, însă nu a venit dat fiind că se află în că în perioada de recuperare.

„N-am venit pentru că nu mi-am terminat recuperarea cu piciorul. Așa că mai stau o săptămână și când vin fac flotări și toate nebuniile. Operația nu a fost grea și am ajuns pe mâna unui medic care merită întreaga aprecierea. Am făcut recuperarea, am venit acasă”, a explicat Elena merișoreanu, citată de spynews.ro.

Artista a explicat că a profitat de faptul că a stat în casă în această perioadă pentru a lucra la un nou CD.

„Nu am simțit că am stat trei luni în casă, pentru că lucrez la un CD”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

Nu mai locuiește cu soțul ei

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, nu mai stă cu soțul ei, Viorel Croitoru, împreumnă cu care are 46 de ani de căsnicie.

Artista se află la Snagov, la copii, în timp ce partenerul său de viață a mers în comuna Șirineasa, din județul Vâlcea. Vedeta a fost nevoită să rămână la Snagov pentru că are probleme cu piciorul.

“Soțul meu este de câteva săptămâni la Vâlcea și își face de lucru la moșie. Eu nu am putut să îl însoțesc pentru că mă doare piciorul și trebuie să merg la medic. Am stat cuminte în casă, am cântat și am fost foarte surprinsă ca de ziua numelui meu am primit aproape o mie de mesaje”, a explicat Elena Merișoreanu de curând.

citește și...