”Ne consumăm reciproc sângele”. Megan Fox și Machine Gun Kelly, dezvăluiri șocante

27.04.2022, 17:14

„Sunt doar câteva picături, dar da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional doar în scopuri rituale”, spune Meghan Fox. Actrița a șocat opinia publică atunci când a anunțat pe Instagram, în luna ianuarie, că ea și Machine Gun Kelly, 32 de ani, își vor consuma reciproc sângele pentru a-și sărbători logodna.

Cuplul notoriu timid mediatic Megan Fox și Machine Gun Kelly au propriile lor secrete pentru a-și menține flacăra dragostei aprinsă, așa cum a dezvăluit actrița într-un nou profil pentru Glamour UK.

Megan Fox a oferit detalii despre ritualurile la care a făcut referire la începutul anului. Actrița în vârstă de 35 de ani și-a anunțat pentru prima dată logodna cu muzicianul de 32 de ani, în noiembrie anul trecut, pe Instagram, unde a detaliat că și-au băut sângele unul celuilalt.

”Ne consumăm reciproc sângele”

Cei doi formează un cuplu din luna mai a anului 2020, când au început să se întâlnească. Cu toate acestea, Megan crede că ea și logodnicul ei sunt sortiți să trăiască împreună, încă de când ea avea patru ani!

„Oamenii ar putea să înțeleagă greșit, că suntem ca în Game of Thrones, cu cupe pline cu sângele fiecăruia. Ne consumăm reciproc sângele, însă, este vorba de picături și facem acest lucru în scopuri ritualice”, a declarat Megan Fox revistei Glamour.

Megan Fox, alte activități oculte practicate

Actrița a șocat opinia publică atunci când a anunțat pe Instagram, în luna ianuarie, că ea și Machine Gun Kelly, 32 de ani, își vor consuma reciproc sângele pentru a-și sărbători logodna.

„Am spus da… Și apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a spus Fox.

Megan Fox a oferit și alte informații intime despre varietatea de activități oculte practicate.

„Dau în cărți de tarot și sunt pasionată de astrologie și meditație metafizică. Fac ritualuri în lunile noi și lunile pline și tot ce implică aceste practici”, a mai spus actrița.

Machine Gun Kelly a purtat la gât o fiolă cu sângele lui Megan Fox, amintind de fostul cuplu Angelina Jolie și Billy Bob Thornton, de acum două decenii.

 

citește și...