Megan Fox a pozat goală. Pictorial incendiar alături de iubitul ei

14.10.2021, 12:29
Megan Fox a pozat goală. Pictorial incendiar alături de iubitul ei
Megan Fox a pozat goală. Pictorial incendiar alături de iubitul ei

Actrița americană Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, a realizat un pictorial incendiar alături de actualul său iubit, rapperul Machine Gun Kelly, în vârstă de 31 de ani, cu care formează un cuplu din anul 2020. Cei doi au pozat împereună pentru revista GQ. Megan Fox demonstrează, încă o dat=ă, că este lipsită de inhibiții.

Megan Fox a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie din pictorialul realizat pentru revista GQ.

În imagine, vedeta apare dezbrăcată, purtând doar niște accesorii, în timp ce în mână ține un pistol care este îndreptat spre iubitul ei, Machine Gun Kelly.

Megan Fox a pozat goală. Poza a adunat peste două milioane de aprecieri

Imaginea postată de Megan Fox pe contul ei de Instagram a adunat 2,7 milioane de aprecieri din partea internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


În interviul acordat reviste respective, Magan Fox a vorbit despre relația sa cu Machine Gun Kelly, pe numele său real Colson Baker. “Este o relație foarte intensă. Sufletele noastre au ales abia acum să își întâlnească umbrele, să scoată la iveală lucruri despre noi pe care nu voiam să le cunoaștem, pe care încercam să le uităm. Ar trebui să ne fie ușor, dar uneori ne enervăm destul de tare”, a spus actrița, potrivit a1.ro.

Cine este Megan Fox

Megan Fox este actriță și model. De-a lungul anilor, aceasta a jucat în numeroase filme și a apărut în diverse pictoriale în reviste de renume.

În ceea ce privește viața personală, Megan Fox s-a căsătorit cu actorul Brian Austin Green în anul 2010, în Maui. Cei doi au împreună trei copii: Noah Shannon Green, care a venit pe lume în anul 2012, Bodhi Ransom Green – care s-a născut în anul 2014, și Journey River Green – care a venit pe lume în anul 2016. Megan Fos și Brian Austin Green s-au separat în anul 2020.

citește și...