FOTO. Cele mai sexy apariții ale lui Megan Fox din toate timpurile. „Nu îmi este frică să fiu sexy”

16.03.2022, 23:13

Megan Fox este considerată ”bomba” industriei de la Hollywood. Actrița americană în vârstă de 35 de ani este binecuvântată cu frumusețe veșnică. Megan Fox poate da foc scenei doar aruncând o privire. Este una dintre cele mai tari actrițe pe care le-a oferit Hollywood. De la filme precum Transformers la Jennifer’s Body, Megan a dovedit cât de talentată este.

Diva a ieșit pe scenă în 2007 cu rolul ei din Transformers, de atunci nu a mai fost oprită. Megan Fox a fost în centrul atenției de ceva vreme și nu pierde nicio șansă de a uimi mulțimea cu aspectul ei.

Megan a avut întotdeauna o siluetă uimitoare. Dar ea a avut tendința să se îmbrace  mai puțin în timpul căsniciei sale de aproape 10 ani cu colegul actor, Brian Austin Green, apoi a făcut-o după ce a început să se întâlnească cu rockerul Machine Gun Kelly în iunie 2020.

Megan Fox, extrem de sexy

Megan Fox este extrem de fierbinte și nu ezită niciodată să o arate. Ea își etalează corpul sexy tonifiat de fiecare dată când are ocazia.

Iată câteva imagini în care Megan Fox își arată silueta sexy

În timp ce era căsătorită cu Brian, Megan a preferat rochiile negre mici, mini-rochiile de cocktail fără bretele și chiar a preferat look-uri mai conservatoare, inclusiv rochii lungi din dantelă. De asemenea, ea a avut trei copii cu fosta vedeta BH90210 în timpul căsătoriei lor, ceea ce a scos-o din jocul modei sexy în timpul sarcinilor. Cuplul are  trei fii: Noah, născut în 2012, Bodhi, care a apărut în 2014 și Journey, care s-a născut în 2016 și a conceput în timp ce Megan și Brian erau despărțiți.

 

 

Stilul lui Megan a luat o turnură foarte fierbinte când a început să se întâlnească cu MGK, pe care a numit-o „sufletul ei pereche”. Cuplul sunt fani ai ținutelor coordonate, iar rockerul/actorul – pe numele real Colson Baker – îi place să-și vadă iubita arătând cât se poate de sexy.

Vedeta a întors capetele când a sosit la MTV Video Music Awards 2021 purtând o rochie transparentă, purtând doar  tanga . Când Megan a pozat pe covorul roșu, în anumite unghiuri părea că era complet dezbracată.

 

„Nu îmi este frică să fiu sexy”, a spus Megan gazdei evenimentului KeKe Palmer. „O femeie inteligentă și care, de asemenea, știe să-și transforme frumusețea în armă… nu există nimic mai periculos decât atât. Nu există nimic mai puternic decât asta.”

citește și...