Natanticu i-a cerut ajutorul lui Macanache la ”Te cunosc de undeva!”. Eliza şi Cosmin se transformă în Delia şi Macanache

30.09.2022, 14:24
Natanticu i-a cerut ajutorul lui Macanache la ”Te cunosc de undeva!”. Eliza şi Cosmin se transformă în Delia şi Macanache
Natanticu i-a cerut ajutorul lui Macanache la ”Te cunosc de undeva!”

Cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 i-a pus în mare dificultate pe soţii Natanticu. Celor doi, ruleta le-a adus două personaje de calibru şi un mesaj care le-a dat ceva bătăi de cap antrenoarelor de canto şi coregrafie – Delia Matache şi Macanache – Rămâi cu bine.

Pentru a se asigura că are toate ponturile pentru o transformare cât mai reuşită, Cosmin i-a cerut ajutorul lui Macanache.  „Următorii noştri concurenţi au dat de belea! Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!”, a început Alina Puşcaş prezentarea momentului, în vreme ce Pepe a completat: „Ea îl trimitea la maică-sa, el îi zicea să rămână cu bine!”.

Cei doi s-au amuzat teribil la antrenamente. „Ştiam piesa, doar că atunci când te apuci să o cânţi serios, nu să o fredonezi în maşină… mi-am dat seama că e foarte, foarte greu să o cânţi exact ca Macanache, care nu respiră!”, a dezvăluit Cosmin. Mai mult, actorul nu s-a ferit chiar să îi ceară direct ajutorul artistului pe care urma să îl impersoneze: „O să îl sun pe fratele Macanache, vreau să facă nişte meditaţii cu mine!”.

8 cupluri de vedete participă în acest sezon la ”Te cunosc de undeva”

Cum s-au descurcat Eliza şi Cosmin cu transformarea în Delia şi Macanache, dar şi ceilalţi artişti #nascutipentruSpectacol, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

citește și...