Emi şi Cuza, nevoiţi să înveţe 4 pagini de versuri în arabă la ”Te cunosc de undeva!”

15.09.2022, 13:04
Emi şi Cuza, nevoiţi să înveţe 4 pagini de versuri în arabă la ”Te cunosc de undeva!”
Emi şi Cuza, nevoiţi să înveţe 4 pagini de versuri în arabă la ”Te cunosc de undeva!”

Băieţii de la ”Noaptea Târziu” au avut parte de o provocare de zile mari în cea de-a doua gală ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. După ce în primul sezon au făcut senzaţie cu o piesă în chineză, ruleta a decis ca de această dată să le testeze cunoştinţele la limba arabă lui Emi şi Cuza, oferindu-le personajul Hussain Al Jassmi şi o piesă care a cucerit topurile din întreaga lume – Boshret Kheir.

„Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele!”, a declarat amuzat Pepe atunci când a trebui să îi prezinte pe cei doi pe scena transforming show-ului de la Antena 1.La antrenamente, Emi şi Cuza au completat: „Proşti noi, că am arătat că ştim chineză. Am arătat că putem, că nimic nu ne opreşte şi… uite ghinion! Chineza a fost uşor de învăţat, a fost lux pe lângă asta! Patru pagini de versuri diferite, în arabă! Ne e groază doar când ne gândim!”.

Şi profesoara de canto, Crina Mardare, s-a arătat de-a dreptul impresionată de „norocul” de la ruletă al băieţilor: „M-a apucat râsul când am văzut ce au primit! Cum au ei şansa să primească asemenea piese…”. Cum se vor descurca Emi şi Cuza cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Cine concurează în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Transforming show-ul ”Te cunosc de undeva!” a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, care va poate fi urmărit la Antena 1, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Connect-R & SHIFT, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza fac spectacol la dublu. la Antena 1

citește și...