Ozana Barabancea, în lacrimi la ”Te cunosc de undeva!”. „M-a răscolit acest moment!”

29.09.2022, 15:01
Ozana Barabancea, în lacrimi la ”Te cunosc de undeva!”. „M-a răscolit acest moment!”
Ozana Barabancea, în lacrimi la ”Te cunosc de undeva!”

Moment emoţionant în cadrul celei mai noi gale a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, difuzate sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Ruleta i-a provocat pe WRS şi Emilian cu o schimbare drastică de gen şi o formaţie care a ţinut capul de afiş al concertelor vremii. Momentul le-a trezit o mulţime de amintiri juraţilor şi prezentatorilor transforming show-ului.

„Următoarea piesă e un superhit al genului hard-rock!”, i-a prezentat Pepe pe WRS şi Emilian, care au petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă Scorpions.

Hitul ”Wind of Change” i-a întors în timp pe juraţi şi pe prezentatori. „A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, le-a mărturisit Ozana barabancea lui WRS şi Emilian, în vreme ce Pepe a completat şi el: ”Ne-aţi băgat într-o stare… mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”.

Ce cupluri de vedete participă în acest sezon la ”Te cunosc de undeva”

Cum s-au descurcat  concurenţii cu schimbarea dramatică a genului, mai ales că nu prea au avut de-a face cu rock-ul până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie ”Te cunosc de undeva!”, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

citește și...