Natalia Mateuț, în ipostaze extrem de provocatoare de Valentine’s Day. Vedeta și-a expus picioarele

14.02.2022, 19:58

Natalia Mateuț a pozat extrem de provocator și și-a expus picioarele într-o ședință foto dedicată Zilei Îndrăgostiților. Înconjurată de zeci de baloane, prezentatoarea TV a pozat extrem de sexy. într-un decor romantic. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. ”Ce picioare frumoase ai”, i-a transmis un fan.

Prezentatoarea Tv are o relație cu un cunoscut DJ în întreagă lume. Iubitul vedetei este Mahony, un celebrul DJ din România care impresionează mii de oameni din întreaga lume cu muzica sa. Mahony a colaborat pe plan muzical cu artiști precumhe Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice, întrețînând atmosfera în cluburi legendare ale lumii.

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu au fost surprinși în ipostaze romantice, prezentatoarea TV a pozat extrem de sexy, într-un cadru romantic. Picioarele vedetei sunt în centrul fotografiei.

Natalia Mateuț a pozat extrem de provocator

”Cu cine vorbești la telefon de ValentinesDay?”, a scris Natalia Mateut în dreptul fotografiei.

Fotografia a strâns aproape 1.000 de aprecieri și zeci de comentarii. ”Ce cadru frumos și ce frumoasa ești și ce picioare frumoase ai”, ” Wow superb”, sunt câteva dintre comentarii.

”Sunt praf la bucătărie”

Recent, Natalia Mateuț a dezvăluit un moment intim din relație. Prezentatoarea TV a arătat că nu se pricepe la treburile casnice și a eșuat atunci când  a încercat să prepare o rețetă culinară cu pui. 

”Acest story este făcut pentru a recunoaște….Sunt praf la bucătărie…Nu sunt în stare…M-am luptat cu un copan de pui pe care trebuia să îl pun la cuptor, dar m-am incăpătânat să îl pun pe grătar…Este un fum în casă..”, spune Natalia.

Natalia Mateuț, despre o posibilă sarcină

Întrebată când și-ar dori să devină mamă, Natalia Mateut a declarat că își dorește acest lucru, însă într-un viitor un pic mai îndepărtat.

”Cred că am început să vorbesc din ce în ce mai des despre ideea de a fi mămică. Toţi cei din jurul meu mă tot întreabă, cred că şi ceasul biologic a cam inceput să sune, fac 31 de ani în decembrie. Îmi doresc să se întâmple asta, nu ştiu când, dacă anul viitor, peste 2 ani sau peste câteva luni. Este ceva ce îmi doresc să se întâmple, dar nu chiar acum, poate în viitorul un pic mai îndepărtat. Cred că e un lucru absolut superb să devii mamă!”, a spus Natalia.

citește și...