Natalia Mateuț, în bucătărie. ”Sunt praf. Nu sunt în stare”

26.01.2022, 13:45
Natalia Mateuț, în bucătărie. ”Sunt praf. Nu sunt în stare”
Ce probleme a avut Natalia Mateuț. ”Da, chiar a venit poliția la ușa mea”

Natalia Mateuț a lăsat deoparte scena și a trecut la treburile casnice. Artista a gătit un preparat culinar, astfel că a petrecut destul de mult timp în bucătărie. Însă, rezultatul nu a fost pe placul prezentatoarei, pentru că preparatul culinar nu a mai fost bun de mâncat

Natalia Mateuț s-a filmat în propria bucătărie, după ce a încercat să prepare o rețetă culinară cu pui. După ce preparatul respectiv nu a ieșit așa cum își dorea prezentatoarea, aceasta s-a filmat și a mărturisit că nu este o bună gospodină.

Mai mult, vedeta a reinventat rețeta respectivă  și a folosit bucățelele de pui la o salată.

”Sunt praf la bucătărie”

”Acest story este făcut pentru a recunoaște….Sunt praf la bucătărie…Nu sunt în stare…M-am luptat cu un copan de pui pe care trebuia să îl pun la cuptor, dar m-am incăpătânat să îl pun pe grătar…Este un fum în casă..”, spune Natalia.

Ulterior, Natalia l-a întrebat pe partenerul ei dacă  este supărat pentru că nu a fost hrănit în seara respectivă. Aceasta s-a distrat pe seama momentului făcut în bucătărie și a spus că ar trebui să comande mâncare.

”Săracul…încă o seară în care rămâne nemâncat”, spune Natalia

Frumoasa prezentatoare Antena Stars se iubeste cu un cunoscut DJ pasionat de streetwear. Iubitul Nataliei Mateuț, Mahony, este poate cel mai cunoscut DJ de la noi din țară, care armonizează atmosfera a zeci de festivaluri de peste tot din lume.

Mahony a colaborat pe plan muzical cu artiști precumhe Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice, întreținând atmosfera în cluburi legendare ale lumii.

In luna decembrie a anului 2020, Natalia Mateuț a împlinit 30 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, colegii săi din trustul de presă au sunat-o pentru a-i ura „La mulți ani’ în direct, iar vedeta TV a făcut anunțul despre noul bărbat din viața sa.

„E mult spus asta, dar există cineva în viața mea. Există cineva cu care vorbesc, dar e absolut normal. Am o vârstă frumoasă la care vreau să împart lucruri frumoase și bucurii. Atunci când va veni momentul să mă afișez o voi face.’, declara Natalia Mateuț.

 

 

citește și...