Natalia Mateuț, detalii din relația sa. ”Suntem din septembrie anul trecut împreună”

21.07.2021, 15:20
Natalia Mateuț, detalii din relația sa. ”Suntem din septembrie anul trecut împreună”
Natalia Mateuț, detalii din relația sa. ”Suntem din septembrie anul trecut împreună”

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț, în vârstă de 31 de ani, trăiește o nouă poveste de dragoste. Acesta formează un cuplu cu DJ Mahony. ”Suntem din septembrie anul trecut împreună”, a spus vedeta. Natalia Mateuț a dat detalii despre relația sa de cuplu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Natalia Mateuț a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală la emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena Stars.

Vedeta a dezvăluit că se iubește de aproape un an cu DJ Mahony.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHONY (@mahonyro)

Natalia Mateuț, detalii din relația sa. ”L-am cunoscut pe perioada de pandemie”

Natalia Mateuț și DJ Mahony s-au cunoscut pe perioada pandemiei și formează un cuplu din luna septembrie a anului trecut. ”Suntem din septembrie anul trecut împreună, dar prefer ca relația să o țin mai mult pentru mine că ne va fi mai bine și chiar așa e. Eu l-am cunoscut pe el pe perioada de pandemie când el tot ce făcea el și ce face în continuare e la pământ și cred că ăsta a fost și motivul pentru care am reușit să petrecem timp împreună și să avem o relație neputând să plece nicăieri”, a declarat Natalia Mateuț, potrivit spynews.ro. ”El călătorește în cele mai frumoase locuri ale lumii. Pleacă vine, pleacă vine, unde pot să plec, plec și eu cu el”, a adăugat ea.

DJ Mahony i-a cunoscut pe părinții Nataliei Mateuț: ”I-a plăcut pe ai mei. Se simpatizează, ai mei îl plac. Până la urmă eu trebuie să fiu fericită. Ne-am cunoscut familiile, totul este perfect”.

Povestea numelui Nataliei Mateuț

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului. Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.  Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

citește și...